Tijdelijke of verplaatsbare plekken

Hoe vul ik tijdelijk een plek in met spelen of sporten?

Speelruimte vinden we allemaal belangrijk. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om dit te bieden of de ruimte om dit op lange termijn te faciliteren.

Verplaatsbare of tijdelijke plekken

Heb je geen permanente plek beschikbaar, zoek je een tijdelijke invulling voor een braakliggend terrein, wil je een tijdelijke speelplek in een nieuwbouwwijk, staat je school op een tijdelijke of noodlocatie zonder goed schoolplein? Of heb je een locatie die één keer per jaar beschikbaar moet zijn voor een evenement, maar waar de rest van het jaar wel gespeeld zou kunnen worden?

Feit is dat je de ruimte nog optimaler kunt benutten. Voor deze situaties hebben wij een oplossing. Want hoe leuk zou het zijn om daar te sporten of te spelen! Met verplaatsbare of tijdelijke speelplekken kan je de mogelijkheid om buiten te spelen toch realiseren.

Voor spelen en voor sporten

Bij Yalp is het mogelijk speel- en sportplekken zo te maken dat ze geheel verplaatsbaar zijn. De toestellen worden zijn gemonteerd op betonplaten en worden gezamenlijk verplaatst. De enige voorwaarde is een vlakke ondergrond. Door gebruik te maken van dit concept kun je bijvoorbeeld:

 • met één of meerdere toestellen rouleren tussen verschillende locaties
 • testen of een bepaalde locatie geschikt is voor een bepaald toestel
 • ondervinden hoe het zit met gebruik en overlast van een bepaald toestel
 • ondervinden in hoeverre een toestel van meerwaarde is

De mogelijkheden

Met verplaatsbare plekken realiseer je iets waar je niet voor lange tijd aan vast zit. Hierdoor ben je flexibel in zowel je locaties als je financiering.
De mogelijkheden zijn zeer divers, van het zelf aanschaffen en laten rouleren tot het huren bij Yalp en een tijdelijke plek laten inrichten.
De volgende toestellen zijn hiervoor geschikt:

 • Dash parkour Freerun opstellingen – download hier de brochure
 • Outdoor Fitness opstellingen
 • Sisu Fitness opstellingen
 • Fono interactieve DJ-tafel
 • Sona interactieve dans- en beweegboog
 • Sutu interactieve balmuur

In het geval van een interactief toestel is daarbij zelfs aan de stroomvoorziening gedacht: met de Solar geef je zonne-energie aan je interactieve toestel. Geen extra graafwerk en kabels nodig, waardoor het eenvoudig te installeren is.

Informatiemagazine

Heb je onze brochure over circulaire oplossingen al gezien? Met alle informatie over verplaatsbare of tijdelijke speel- en sportplekken op een rij!

Bekijk brochure
Situ Fitness

Situ Fitness

Dash parkour

Dash parkour

Sutu met Solar

Sutu met Solar

Sona met Solar

Sona met Solar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.