Flexibiliteit in budget

Hoe krijg ik meer flexibiliteit in mijn budget?

Speelruimte vinden we allemaal belangrijk. En door de coronapandemie is het belang ervan nog eens heel erg duidelijk geworden. Het staat in onze missie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Hoe kunnen we het mogelijk maken een speeltoestel, sporttoestel of interactief toestel aan te schaffen, ook al past de investering nu misschien niet binnen het budget? Er zijn meerdere opties.

Uiteindelijk eigenaar van het toestel zijn?

Het is nu mogelijk om bij Yalp een speeltoestel, sporttoestel of interactief toestel aan te schaffen en deze gespreid te betalen. We berekenen geen rentekosten, het betaalde bedrag is niets meer dan de normale aanschafprijs van het toestel. Onze spelregels hierin zijn transparant:

 • Keuze in looptijd: 3, 4 of 5 jaar.
 • Startbetaling: enkel de installatiekosten.
 • Keuze in betaling van de termijnen: per half jaar of per jaar.
 • Eindbetaling: € 100,- euro waarmee het eigenaarschap wordt overgedragen.

Niet persé eigenaar van een toestel zijn?

Soms wil je geen eigenaar van een toestel zijn, maar wel spelen bieden. Bijvoorbeeld als het gaat om een tijdelijke locatie of een tijdelijk speelaanbod. In dat geval bieden we bij Yalp de mogelijkheid om de interactieve toestellen te huren. Ook hierin zijn onze spelregels helder:

 • Huurperiode: minimaal 2,5 jaar.
 • Startbetaling: enkel de installatiekosten.
 • Keuze in betaling van huur: per maand, per kwartaal of per half jaar.
 • Eindbetaling: enkel de demontagekosten.

Tijdelijke speel- en sportplekken

Of je nu een stadsplein hebt wat je niet het hele jaar kunt gebruiken of een braakliggend terrein waarvoor je een tijdelijke invulling zoekt, het feit is dat je je ruimte niet optimaal benut. En dat is jammer. Want hoe leuk zou het zijn om daar te sporten of te spelen?

Bij Yalp is het mogelijk speel- en sportplekken zo te maken dat ze geheel verplaatsbaar zijn. En dan hebben we het over zowel de toestellen als de betonnen stelconplaten! De enige voorwaarde is een vlakke ondergrond. Lees meer >

Vertrouwen op een fijne samenwerking

Deze flexibele werkwijze in huur(koop) is een van de nieuwste services van Yalp. We weten dat iedere situatie anders kan zijn en streven altijd naar een fijne en werkbare wijze voor beide partijen. Naast de genoemde spelregels hebben we dan ook een aantal voorwaarden met betrekking tot het aangaan van huurkoop of huren van onze toestellen:

 • Minimale toestelwaarde is € 10.000,-.
 • Betaling van het afgesproken termijnbedrag vindt plaats voorafgaand aan de termijnperiode. Deze termijnperiode bepalen we samen in goed overleg.
 • De huurder wordt in geval van een huurkoop overeenkomst pas dan eigenaar van het toestel nadat alle termijnen en de slotbetaling zijn ontvangen door Yalp.
 • Huren is mogelijk voor alle interactieve toestellen van Yalp. Het huren van andere niet-interactieve toestellen van Yalp is per situatie bespreekbaar.
 • Het huur(kopen) van een eventuele valdempende ondergrond kan in overleg separaat worden aangegaan. Dit is inclusief periodiek onderhoud/reparatie onder dezelfde voorwaarden en alleen in combinatie met een huurkoop- of huurcontract van het toestel.
 • De huurder handelt als een goede huisvader en laat het toestel meelopen in het reguliere inspectie/ onderhoudsproces conform WAS/EN norm. De kosten van regulier beheer en onderhoud komen voor rekening van de huurder, net als schade door vandalisme of oneigenlijk gebruik.
 • Bij in gebreke zijn van de huurder heeft Yalp natuurlijk de mogelijkheid om het verhuurde terug te halen. De kosten van het terughalen bestaan uit een demontagetarief en een revisietarief. Deze kosten worden door Yalp aan de huurder in rekening gebracht.
 • Op al onze leveringen en afspraken zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Voor iedere huur(koop) wordt een afzonderlijke overeenkomst opgesteld waarin de specifieke regelingen die we samen afspreken worden opgenomen.

Projecten

Benieuwd welke financierings- mogelijkheid bij jou past? Lees hier de ervaring van onze klanten.

Meer projecten

Voorbeelden

Memo - interactieve spelzone

Memo - interactieve spelzone

Sona - interactieve dans- en beweegboog

Sona - interactieve dans- en beweegboog

Sutu - interactieve balmuur

Sutu - interactieve balmuur

Dash Parkour park

Dash Parkour park

Halo speeltoestel

Halo speeltoestel

Flora speeltoestel

Flora speeltoestel

Flora speeltoestel

Flora speeltoestel

Halo Diamond speeltoestel

Halo Diamond speeltoestel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.