My Yalp

Leisure

Camping Koeksebelt in Ommen

5 sterren camping Koeksebelt ligt aan de Vecht op een steenworp afstand van het gezellige stadje Ommen. De camping biedt alles wat de vakantie tot een plezier kan maken. Een zwembad, verschillende sportplekken en speeltuinen verspreid over de gehele camping. Al jaren kunnen bezoekers hier veel speelplezier beleven.Β 

Natuurlijke uitstraling door Flora toestellen

Camping Koeksebelt is een prachtig gelegen camping dat veel speelmogelijkheden voor kinderen biedt. De toestellen die door ons zijn geplaatst komen uit de Flora lijn, die bekend staat om zijn natuurlijke uitstraling en uitdagende speeltoestellen. De toestellen liggen dichtbij het horecaplein en zijn een goede toevoeging aan de speeltuin. Terwijl kinderen samen spelen kunnen de ouders genieten van een heerlijk drankje op het terras.

Extra speelbeleving door thematisering

De camping ligt in een groene omgeving en dat is ook terug te zien in de speeltuin. De wiebelstam en het stap bladeren parcours geven extra speelbeleving aan de plek waardoor de toestellen perfect in de omgeving passen. Het avontuurlijke klimtoestel is volledig gethematiseerd met kleurrijke vlinders en doet het zijn naam Flora Vlinderhoeve eer aan. Dit zorgt voor een heerlijk zomers gevoel en nog meer speelbeleving voor de kinderen.

(1/3) Camping Koeksebelt

(1/3) Camping Koeksebelt

(2/3) Camping Koeksebelt

(2/3) Camping Koeksebelt

(3/3) Camping Koeksebelt

(3/3) Camping Koeksebelt