Leisure

Plezier voor het hele gezin bij De Sallandshoeve

Bezoek je vakantiepark De Sallandshoeve in Nieuw Heeten, dan wordt je bij aankomst gelijk omver geblazen door een fantastische speeltuin. De speeltuin ligt bij de entree van het park en is omringd door hoge bomen die voor schaduw zorgen.

Ideaal als je na een lange reis aankomt op je eindbestemming en de kinderen gelijk de auto uit kunnen springen om te gaan spelen terwijl de ouders inchecken. De speeltuin heeft met het magische speelkasteel, de interactieve voetbalmuur en een groot springkussen voor alle leeftijden wat te bieden.

Speel als ridder en prinses in het kasteel

Kinderen kunnen eindeloos spelen in het Flora Kasteel Maximus. In dit adembenemende en avontuurlijke fort is aan beleving geen tekort. Deze droomachtige speelstructuur bestaat uit verschillende spannende hoge torens die met elkaar verbonden zijn door verschillende soorten bruggen. Fantasierijke speelpanelen wanen je in een smederij. Kinderen worden uitgenodigd om op alle niveaus te spelen. Sommige delen zijn meer gericht op jongere kinderen, terwijl andere delen oudere kinderen uitnodigen voor onvergetelijke ervaringen.

"Door thematisering toe te passen creëren we iets unieks waar kinderen uren kunnen spelen en waar gasten voor terugkomen."

Kasteel Maximus op Vakantiepark De Sallandshoeve

Verbeter je voetbal skills op vakantie

Naast een enorm speelkasteel waar kinderen uren in kunnen spelen, is er ook ruimte voor actie bij De Sallandshoeve. Actie in de tent! Ga naar de interactieve Sutu balmuur waar je op kunt voetballen, tennissen en handballen. Ben je bij de Sutu? Dan zie je ook dat deze een hele vette XL boarding heeft. Dat betekent: vrijuit spelen zonder dat de bal op de weg komt. De Sutu heeft verschillende spellen het competitiegevoel aanwakkeren. Een echte publiekstrekker die dankzij de Yalp+ app nooit saai is. Scan de QR-code op het toestel en registreer je scores in de app. Leuk om je skills te verbeteren of om tegen je vakantievrienden te spelen.

Unieke beleving in de recreatie

Als vakantiepark wil je je gasten een unieke beleving aanbieden. Rick Otter, recreatie ondernemer en eigenaar weet precies hoe hij dat terug moet laten komen op zijn parken. “Kinderen moeten lekker kunnen spelen terwijl ouders genieten op het terras. Samen met Yalp hebben voor onze parken De Boshoek en De Sallandshoeve speelplekken gerealiseerd waarin we echt iets extra’s hebben gezocht. Door thematisering toe te passen creëren we iets unieks waar kinderen uren spelen en waar gasten voor terugkomen.

Bij De Boshoek hebben we een heel gaaf speelschip geplaatst, waar we enorm enthousiaste reacties over krijgen van zowel ouders als de kinderen zelf. En ons speelkasteel bij De Sallandshoeve blijft gasten verbazen. Je ziet kinderen dagelijks weer spelen, ze zoeken elkaar op en maken contact. Het kasteel is veel meer dan alleen een speeltoestel, het brengt mensen samen en laat herinneringen achter.”

7 weetjes over Kasteel Maximus

  1. Het kasteel is 24,8 m lang en 14,3 m breed
  2. Er zijn 5 te gekke glijbanen van hoog tot laag
  3. Op de 4 hoge klimtorens heb je een fantastisch uitzicht
  4. Aan alle kanten is er voor elk niveau een uitdagende opgang
  5. De prachtig houten uitstraling past perfect in de omgeving
  6. In het kasteel vind je draken en ridderdetails voor extra beleving
  7. Het formaat, de mogelijkheden en de opzet maken het kasteel perfect voor grote groepen kinderen
(1/7) De Sallandshoeve

(1/7) De Sallandshoeve

(2/7) De Sallandshoeve

(2/7) De Sallandshoeve

(3/7) De Sallandshoeve

(3/7) De Sallandshoeve

(4/7) De Sallandshoeve

(4/7) De Sallandshoeve

(5/7) De Sallandshoeve

(5/7) De Sallandshoeve

(6/7) De Sallandshoeve

(6/7) De Sallandshoeve

(7/7) De Sallandshoeve

(7/7) De Sallandshoeve

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.