My Yalp

Flora Castle Maximus

Flora Castle Maximus

Artikelnummer
175524
Prijs
€ 210.080 excl. BTW
Verankering: € 750 excl. BTW
Valhoogte toestel
2670 mm
De natuurlijke speeltoestellen van Flora bieden veel speelwaarde, hebben geen scheurvorming en blijven daardoor langdurig mooi. Prachtig vormgegeven met natuurlijke, organische vormen. Flora Kasteel Maximus is een adembenemend en avontuurlijk fort, dat zorgt voor urenlang speelplezier. Spannende hoge torens, verschillende soorten bruggen, kinderen worden uitgenodigd tot klimmen en evenwichtsactiviteiten. Door de diversiteit in spelniveaus en activiteiten is dit kasteel geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. Een fort waar grote groepen kinderen tegelijk kunnen spelen.

Heb je een vraag over het product Flora Castle Maximus?

Bij Yalp helpen we je graag! Zo geven we bijvoorbeeld altijd advies over valondergronden bij valhoogtes.
En wist je dat de meeste van onze toestellen verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

PS: de genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief montage.

Neem contact op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.