Indoor sport of speelplek | Yalp | interactief spelen | thematisering
My Yalp

Hoe zorg ik dat mijn indoor sport of speelplek aansluit bij mijn branding en doelstellingen?

Indoor sport- en speelplekken

Hoe zorg ik dat mijn indoor sport of speelplek aansluit bij mijn branding en doelstellingen?

Er zijn veel indoorlocaties waar spelen en sporten grote meerwaarde hebben. Iedere locatie en ieder speeldoel is daarin anders. Ondernemers moeten creatief zijn om hun publiek aan te spreken, je wilt graag plezier en een unieke ervaring bieden. Hoe zorg je daarbij dat je indoor speel en sportplek aansluit bij je branding, strategie en commerciële doelstelling?

indoor speeltuin

Lappset Creative:

Bringing brands to life

Indoor play

Met Yalp indoorplay ontwerpen en realiseren we projecten van klein tot relatief groot. Van een kleine speelruimte indoor tot indoorspeelhal met of zonder thema. Daarnaast is Yalp goed in totaalinrichtingen van speelhallen gekoppeld aan merken. Denk hierbij onder andere aan Brandweerman Sam, Bob de Bouwer, Angelina Ballerina en Thomas de Trein. Gethematiseerde speeltoestellen vergroten de aantrekkingskracht van bijvoorbeeld je family entertainment center. De ontwerpen worden verzorgd door ons moederbedrijf Lappset; opgericht in 1970 en in 44 landen actief.11

Indoor sport

We zijn ons steeds meer bewust van het belang van een gezonde leefstijl en willen allemaal graag meer sporten en bewegen. Yalp heeft verschillende sporttoestellen en sportconcepten die ook indoor ingezet kunnen worden. Daarbij kun je denken aan indoor sportvelden met jouw eigen boarding, al dan niet met interactieve goals. Of aan stoere panna kooien. Of aan klimwanden of een parkours waarop je kunt freerunnen. Sport activeert, brengt mensen samen, draagt bij aan fitheid en geeft vooral plezier!

Lees meer over onze sport concepten

 

Interactieve speel en sportconcepten

Interactieve sport en speeltoestellen vergroten de aantrekkingskracht van winkelcentra, family entertainment centra, attractieparken, hotels etc. Trek ook meer bezoekers naar jouw onderneming door interactief spel. De Yalp interactieve toestellen zijn blikvangers die hele families aanspreken. En terugkerende bezoekers boeien met steeds weer nieuwe spellen. Wist je dat bij sommige ondernemers iedere dag wel 10 uur non-stop gespeeld wordt? En dat de omzet op de omliggende terrassen is gestegen?

Bekijk onze interactieve toestellen

speeltuin thema

Family entertainment 

centra

Family entertainment centra

Een family entertainment centrum kenmerkt zich door veel vermaak onder één dak. Hoe maak je dat je extra attractief bent door je indoor speeltoestellen? Yalp biedt interactieve eyecatchers. Er is geen speelbegeleiding nodig voor deze ‘stand-alone’ attracties en jaarlijks worden nieuwe spellen ontwikkeld.

Winkelcentra

Met de toename van het succes van webshop, verandert het bestaansrecht van winkelcentra. Ondernemers moeten creatief zijn om winkelend publiek aan te spreken, met als doel omzetverhoging door funshopping. Yalp helpt je plezier en een unieke ervaring te bieden waardoor er in de breedte een positief effect wordt gesorteerd voor alle ondernemers.

  • Meer winkelend publiek.
  • Hoger algemeen gevoel van welbevinden.
  • Iets te doen voor het hele gezin.

Hotels, ziekenhuizen, zwembaden, musea, stations

Er zijn veel indoorlocaties waar spelen grote meerwaarde heeft, maar waar een heldere strategie aan ten grondslag moet liggen. Hoe groei je van een gemeentelijk zwembad zijn naar een multifunctionele dagattractie? Van een aanbieder van slaapplekken naar een bruisend hotel met vermaak voor de hele familie? Of van puur medische instantie naar een prettige ziekenhuisomgeving om herstel van patiënten te bevorderen? Iedere locatie en ieder speldoel is anders. Bij Yalp denken we graag mee met een business model dat past bij jullie organisatie.

Lappset Creative: Bringing brands to life

  • Hoe trek ik meer bezoekers naar mijn onderneming?
  • Wat voor soort attracties zouden werken?
  • Wat kan ik doen om de waarde van mijn merk te laten groeien?
  • Hoeveel moet ik investeren om mijn doel te bereiken?
  • Hoeveel is de Return on Investment (ROI)?

Op deze vragen geeft Lappset Creative antwoord. Ben je gewend om met verschillende dienstverleners te werken? Denk hierbij aan consultants, ontwerpbureaus, projectmanagementbedrijven, etc. Bij ons werkt dit anders. Wij bieden je al deze diensten onder één contract. We willen jou als klant helpen bij het maken van keuzes en zo efficiënt mogelijk samenwerken.

Lappset Creative richt zich op unieke, grootschalige en op maat gemaakte ontwerpen voor binnen en buiten. Van de ontwerpconceptfase tot de oplevering.

Lees meer