Vertical Maze

Veelzijdig speeltoestel

Creëer eenvoudig je eigen versie

Je hebt geen grote ruimte nodig om een spectaculaire speeltuin te hebben. Bekijk ons speeltoestel de Vertical Maze. Het toestel heeft een geweldige uitstraling, net als alle andere HALO producten.

De Yalp Vertical Maze vangt je blik en trekt je aandacht. En prikkelt de nieuwsgierigheid naar wat er te beleven val Dit speeltoestel is uitdagend voor verschillende leeftijden!

Speeltoestel de Vertical Maze

De houten constructie van de Vertical Maze maakt het een duurzaam speeltoestel. Ook neemt het toestel weinig ruimte in. Dit komt doordat het een smal en hoog speeltoestel is. Een ander voordeel? De Vertical Maze is zo ontworpen dat je geen valondergrond nodig hebt. De speelhoogtes in het doolhof zijn niet hoger dan 80 cm. Alles wordt beschermd door het raamwerk van de speeltuin; de hoge houten wanden. In de Vertical Maze vind je veel verschillende speelelementen. Je klimt in de touwen, je kruipt door de tunnels, je zoekt je balans op de balanceerelementen en je relaxt op de chillout tribune. Deze vind je onderin het grote speeltoestel.

Wist je dat… door het modulaire ontwerp jij je eigen versie van het speeltoestel kan samenstellen?

Flexibel ontwerp

Het labyrint van het speeltoestel is een flexibel systeem van bouwstenen. Hierdoor kunnen we veel onderdelen, zoals de speelelementen, geheel naar jouw wensen maken. De speelfuncties die wij in ons assortiment hebben, kunnen in de Vertical Maze worden geïntegreerd. Dat is nog niet alles! Ook de vorm van het speeltoestel bepaal jij. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een U-vorm of een L-vorm. Wil je ook een glijbaan? Of heb je liever een andere kleur in de details? Ook dat is geen probleem. We voeren de aanpassingen door die jij graag wilt. Zo creëren we precies de speelplaats die jij voor ogen hebt.

Voordelen van de Vertical Maze

  • Veelzijdig met speelfuncties. Er zijn verschillende manieren om het product aan te passen voor verschillende leeftijdsgroepen.
  • Modulair speeltoestel: je creëert eenvoudig je eigen versie.
  • Neemt weinig ruimte in. Het is een compact speeltoestel op een kleine oppervlakte.
  • Mogelijkheid om verschillende decoratieve elementen toe te voegen.
  • Geen valondergrond nodig. De valhoogtes zijn beperkt (afhankelijk van het aantal externe speelelementen).
(1/3)

(1/3)

(2/3)

(2/3)

(3/3)

(3/3)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.