Cloxx

Metalen speeltoestellen

Cloxx metalen speeltoestellen

Cloxx speeltoestellen spreekt naast jonge kinderen ook de oudere jeugd aan. Ze zitten vol met uitdaging en speelwaarden en zijn door het open karakter extra avontuurlijk.

De Cloxx toestellen zijn gemaakt van stevig metaal dat lang meegaat en goed bestand is tegen weersomstandigheden en veelvuldig gebruik.

Een ‘concrete jungle’ met Cloxx

Met Cloxx metalen toestellen creëer je je eigen concrete jungle. Een plek waar kinderen kunnen slingeren, klimmen, klauteren, glijden, schommelen en bovenal genieten. Met name in steden is het belangrijk kinderen deze ruimte te bieden, zodat ze niet ver van huis hoeven om leuk en onbezorgd te spelen. De concrete jungle symboliseert ook echt een metalen bos: het klimmen in een klimtoestel staat daarbij voor het klimmen in bomen. Het slingeren aan ringen voor het slingeren aan lianen en met een Cloxx kabelbaan waan je je even boven een uitgestrekte vallei.

Voor kinderen van alle leeftijden

Motorische ontwikkeling en het opdoen van sociale contacten blijven de gehele jeugd belangrijk. Zie de Cloxx speeltoestellen daarom niet als iets exclusief voor jonge kinderen. Ook op latere leeftijd kan er nog veel plezier en profijt uit gehaald worden. Natuurlijk gaan ze op latere leeftijd niet meer van een glijbaan of op een wipwap zitten, maar een kabelbaantje of ringen bieden ook voor oudere kinderen genoeg plezier.

Onderhoudsvrij en duurzaam

Dankzij het metaal waarvan de Cloxx speeltoestellen gemaakt zijn, vergen ze weinig tot geen onderhoud. Bovendien is het erg stevig metaal dat lang meegaat. Je hoeft er dus in feite niet meer naar om te kijken. Niet alleen het metaal is stevig, ook de touwen, kabels en verbindingsstukken gaan jarenlang mee. De toestellen zijn ‘clean’ en simpel, dus zonder al te veel poespas.

Valondergronden voor de Cloxx speeltoestellen

Bij veel van de Cloxx toestellen gaan kinderen de hoogte in, een goede valondergrond is daarbij van groot belang. Vraag daarvoor gerust om advies aan onze experts. Zij kunnen je precies vertellen wat de juiste ondergrond is voor het toestel waarin jij geïnteresseerd bent. Ook als je zelf al een (natuurlijke) valondergrond hebt is het goed dit aan te geven bij ons voor je gaat bestellen.

 

Cloxx metalen toestellen kopen

Als je een Cloxx toestel hebt gevonden dat aan je wensen en eisen voldoet, dan kun je eenvoudig een offerte bij ons aanvragen of contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar de juiste afmetingen, de beste manier van plaatsen en eventuele andere factoren. Samen maken we dan een situatieschets van hoe het eruit moet komen te zien. Onze experts gaan vervolgens voor je aan de slag voor een Cloxx toestel op maat!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.








  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.