Halo

Iedereen houdt van uitdaging

Iedereen houdt van uitdaging

Het bekroonde Halo-design is een lust voor het oog voor kinderen en volwassenen. De Halo is een modulair systeem. In de blokken kunnen verschillende speelelementen worden geplaatst, zoals bijvoorbeeld netten, een vogelnestschommel en een balansbal.

De Halo Cubic toren kan in de breedte worden aangepast en tot drie blokken hoog gestapeld worden. Tot een hoogte van wel 8 meter. Daardoor krijg je een waanzinnig uitzicht! Ook de Halo Diamond en het Planetarium zijn spectaculair.

Voor een speelplek vol kunstwerken

Halo met zijn perfect op elkaar afgestemde modules is ideaal voor speelplekken in de openbare urbane ruimte. Lichtinstallaties in de speeltoestellen zorgen de klok rond voor verlichting. Met de Halo modules kunnen talloze variaties worden gecreëerd die de speelplek naar boven, maar ook in de breedte vergroten. Halo Diamond is een fascinerende productvariant voor de speelplek van morgen en overmorgen.
Het Scandinavische ontwerp van Halo brengt een moderne en universeel aantrekkelijke designtaal in de speelwereld. Hoogwaardige materialen zoals het Finse grenenhout, staal, gelamineerde composieten en speciale kunststoffen garanderen een bovengemiddelde duurzaamheid van de producten. Er zijn veel mogelijkheden qua kleuren.

Halo torens, eyecatchers met hoge speelwaarde

Wil je een echte eyecatcher met een waanzinnig uitzicht? Halo Cubic torens gaan de hoogte in door ze als blokken te stapelen. Ook in de breedte is dit modulaire systeem makkelijk uit te breiden, zelfs op een later moment. The sky is the limit!
Voor kinderen is het een spannende reis van de ene verdieping naar de andere, een echte ontdekkingsreis vol avonturen. Als het einddoel is bereikt kunnen ze via een buisglijbaan snel weer terug naar de grond. Speelelementen als klimtouwen, tunnels, glijbanen, nestschommels en balansballen maken het helemaal af. Door de eindeloze combinatiemogelijkheden in vormen, afmetingen, kleuren en materialen kun je je eigen twist aan het toestel geven. Zo krijg je veel speelwaarde waarvoor weinig m2 ruimte nodig is.

 

Halo Diamond - eyecatcher

Ga mee op ontdekkingsreis
in de Halo

Veel speelwaarden met Halo

  • Kinderen verbeteren en vergroten door te spelen onbewust hun motorische, cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden
  • Het modulaire concept maakt een breed scala aan combinaties van speelfuncties mogelijk zonder op enig moment de veiligheid van je kinderen in gevaar te brengen
  • Je creëert hiermee veelzijdige en aantrekkelijke ontmoetingsplekken om ‘actief te zijn’ en ‘rond te hangen’
  • Dankzij hun tijdloze en aantrekkelijke design zijn Halo-producten geschikt voor alle leeftijdsgroepen
  • De actieve ontmoetingsplekken en zitmogelijkheden verbeteren tal van motorische vaardigheden en zorgen voor ‘verborgen’ oefeningen
  • Ook geschikt voor bewegingstraining zoals in sportlessen, in de sportclub of individueel.

Halo Diamond, dat is pas echt raar!

In het binnenste van de Halo Diamond is het wel anders: echt schuin tot licht verschoven. Bewegen in een wereld zonder rechte muren bevordert en daagt het evenwichtsgevoel, de hand-oog coördinatie en de 3D ruimtelijke waarneming meer uit dan op ‘normale’ speeltoestellen. Uiteraard bevat de Diamond ook vele andere speelwaarden met een gunstige invloed op de ontwikkeling van kinderen.

“Dat moet je gewoon zelf uitproberen”, is het unanieme oordeel van onze testers. Waarom dat zo is? De dobbelsteen Diamond staat niet normaal op de grond, maar gekanteld op een van zijn hoeken. Eenmaal binnen in de Halo Diamant worden je evenwichts- en oriëntatievaardigheden bijzonder op de proef gesteld. Deze belevenis is echt een “schuine” ervaring en verrast keer op keer opnieuw. Binnen in de Diamond hebben we populaire speelelementen geplaatst, zoals een balanceerbal, een klimnet evenals een toegang tot de kunststof buisglijbaan.

Dubbelen met Halo Diamond

De Halo Diamond biedt met twee “dobbelstenen” nog meer plezier en bewegingsmogelijkheden dan de versie met één dobbelsteen. De twee speeltoestellen staan niet normaal op de grond, maar gekanteld op de hoeken. Eenmaal binnen worden je balanceer- en oriëntatievaardigheden bijzonder op de proef gesteld. Binnen vind je populaire speelelementen zoals het een schommelnest, een balanceerbal, een klimnet, een buisglijbaan en een brandweerglijpaal, die als in- en uitstap kan worden gebruikt. Hier te spelen is een echt ‘schuine’ ervaring waarvan je je graag elke keer opnieuw laat verrassen.

Planetarium

Ontdek het
Speel Planetarium

Speel Planetarium

Het Speel Planetarium is een uniek toestel dat een thematische leeromgeving, een speel- en klimtoren en een overdekt paviljoen combineert. De halfronde speeltuinattractie heeft 8 verschillende klimgebieden met netten, ladders en klimwanden. Binnen in de dakkoepel wordt de nachtelijke hemel met zijn sterrenbeelden weergegeven door stervormige gaten en tekeningen. De sterren zijn binnen handbereik. Kinderen onthouden de verschillende sterrenbeelden en kunnen ze herontdekken in de echte nachtelijke hemel. Het buitenterrein van de dakkoepel is ontworpen voor intensief klimmen. Door klimmen wordt de ontwikkeling van fysieke en mentale vaardigheden bij kinderen en jongeren sterk bevorderd.

Brochure Halo

Download hier de uitgebreide brochure over de Halo toestellen van Lappset.

Download brochure
(1/6)

(1/6)

(2/6)

(2/6)

(3/6)

(3/6)

(4/6)

(4/6)

(5/6)

(5/6)

(6/6)

(6/6)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.