Finno

Speeltoestellen met frisse kleuren

Klassieke speeltoestellen met frisse kleuren

Finno is één van de eerste productlijnen van Lappset. En een zeer populaire productlijn bij Yalp. Finno nodigt kinderen uit om te spelen. Mede door het veelzijdige assortiment gecombineerd met de frisse kleuren. De Finno lijn wordt continu vernieuwd met behulp van ontwerpers en gebruikers.

Er is keuze uit vijf kleurenthema’s en je kunt zelf je eigen toestel samenstellen. De Finno speeltoestellen zijn makkelijk te combineren met andere producten zoals bootcamp, fitness & beweegtoestellen. Zelfs met seniorentoestellen!

Finno combinaties

Finno is een van de eerste Lappset-productmerken. In de vijf decennia van haar bestaan heeft Finno haar populariteit behouden en is het samen met ontwerpers en gebruikers keer op keer gemoderniseerd. Nu nodigt Finno kinderen met frisse kleuren, gestroomlijnd Scandinavisch design en een breed scala aan producten uit om te spelen.

Er zijn vijf felle basis kleurvarianten: Lime Green, Apple Red, Tuttifrutti, Liquorice Grey en Candy Fuchsia. Naast de kleuren is het design van de Finno speeltoestellen op dezelfde manier uitgevoerd als dat van de fitness- en seniorensporttoestellen. Klik hier voor het kleurenoverzicht. De Finno speeltoestellen zijn naadloos te combineren met andere productlijnen, zoals bijvoorbeeld de sportveldfaciliteiten. Een van onze basisfilosofieën is het om kinderen en hun ouders de kans te geven om samen te bewegen en te trainen.

Finno Skyline torens

De klassieke Finno-productlijn van Lappset reikt nu naar de hemel met de nieuwe Skyline-torens.
Een van de beste kenmerken van een speeltuin is een toren die je kunt beklimmen om de omgeving vanuit vogelperspectief te bekijken. Finno Skyline City en Finno Skyline Town, respectievelijk acht en zes meter hoog, bieden een veilig zicht vanachter de metalen gaaswanden. De spannende touwnetvloer, doorzichtige wandpanelen, de buisglijbaan en nog veel meer elementen in deze bezienswaardigheden zorgen voor een langdurige herinnering voor iedereen.

Finno Skyline

Finno Skyline
Ga je mee de hoogte in?

De moderne speeltuinklassieker

 • Breed scala aan producten – van peuters tot tieners
 • Frisse kleuren en veel vormgevingsmogelijkheden
 • De producten zijn duurzaam en gemakkelijk te installeren en te onderhouden
 • Finno laat zich op grond van zijn modulaire opbouw gemakkelijk modificeren, combineren en individueel aanpassen
 • Finno-producten zijn goed te combineren met onze sport- en parkfaciliteiten
Finno Fuchsia

Speel mee
met Finno

Finno ABC speeltoestellen voor peuters

Finno ABC is ontwikkeld om het natuurlijke enthousiasme van kinderen voor beweging en spel te stimuleren. De ABC-toestellen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, ze zijn ook visueel aantrekkelijke blikvangers in het park of op de binnenplaats, gericht op kinderen onder de 4 jaar en hun ouders. De ABC-speeltoestellen van Finno zijn ontwikkeld om de motorische ontwikkeling te bevorderen. Bij de kleuren, vormen, materialen en afmetingen van het raamwerk is hiermee rekening gehouden. Met Finno ABC-speeltoestellen kunnen kinderen met plezier spelen, en spelen is voor kinderen de meest natuurlijke manier om nieuwe dingen te leren.

Bekijk alle ABC producten in de online catalogus

Inclusief spelen

Finno speelplekken met een inclusief ontwerp zijn zo uitgevoerd dat de speeltoestellen geschikt zijn voor zoveel mogelijk kinderen, ongeacht eventuele functionele of fysieke beperkingen.

Speeltuinen met een inclusief ontwerp zijn zo vormgegeven dat ze door iedereen gemakkelijk kunnen worden verplaatst en bespeeld, wat alle kinderen stimuleert om samen te spelen. Bij het ontwerp wordt erop gelet dat de toestellen fysieke uitdagingen bieden, functies, die de verschillende zintuigen prikkelen en kansen voor iedereen om sociale vaardigheden te ontwikkelen en iets nieuws te leren.
We willen iedereen gelijke kansen bieden om te spelen en te bewegen!

Finno themaspel

Thema- en rollenspellen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Themaspellen bieden kinderen een denkoefening, die belangrijk is voor het ontwikkelen van hun identiteit. Bij het spelen van verschillende thema’s kunnen kinderen door middel van de rollen die ze spelen emoties oefenen en uiten. Rollen- en themaspellen trainen ook communicatieve en sociale vaardigheden, omdat er meestal veel medespelers zijn. Bovenal zorgen themaspellen voor plezier! Wie wil zijn fantasie niet zo af en toe de vrije loop laten en als kapitein van een schip de uitgestrekte oceaan bevaren of als prinses of prins in een kasteel vechten tegen draken en heksen.

De Finno kleuren

Kies uit vijf verschillende standaardkleuren of maak je eigen kleurontwerp. De meeste Finno-producten zijn verkrijgbaar in vijf kant-en-klare kleurenopties, die de keuze en vormgeving tegelijkertijd gemakkelijker en sneller maken.

Meer over Mix & Match

 • Lime Green
 • Apple Red
 • Tuttifrutti
 • Liquorice Grey
 • Candy Fuchsia
(1/6)

(1/6)

(2/6)

(2/6)

(3/6)

(3/6)

(4/6)

(4/6)

(5/6)

(5/6)

(6/6)

(6/6)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.