Clover

Natuurlijk spelen met Clover

Natuurlijk spelen met Clover toestellen

De ongeverfde, esthetisch vereenvoudigde speeltoestellen van Clover zijn door hun neutrale uitstraling perfect geschikt voor diverse omgevingen. Ze bieden veel speelwaarde en kennen nauwelijks scheurvorming.

Clover toestellen passen ook in krappe budgetten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Gemakkelijk te installeren, te onderhouden en uit te breiden.

Betaalbare speeltoestellen met weinig onderhoud

Wat speelwaarde betreft zijn Clover producten echte klassiekers. De speeltoestellen bevatten de meest basale en traditionele speelfuncties als klimmen, hangen, balanceren, schommelen en glijden. Door hun neutrale uitstraling zijn ze perfect geschikt voor alle omgevingen.

Het esthetisch eenvoudige ontwerp en het gebruik van de meest kostenefficiënte materialen (geen verf, minder laminaat onderdelen etc.) zorgen voor een unieke prijs-kwaliteit verhouding. Het onderhoud is echt eenvoudig. Er hoeft niet opnieuw te worden geverfd. Beschadigde onderdelen kunnen afzonderlijk worden vervangen. De enige bewegende delen zijn de netten (met staal versterkt!) en de schommels. Klik hier voor een kleurenoverzicht.

 

Ontdek de diverse Clover speeltoestellen

De Clover collectie bevat alle basis speeltuin benodigdheden; glijbanen en toren speeltoestellen, klimelementen, schommels, wip en balanceer producten. Het ontwerp is esthetisch eenvoudig, modulair aan te passen en uit te breiden. Dat maakt dat Clover in elke mogelijke omgeving te gebruiken is! Zo kun je bijvoorbeeld 1 combinatietoestel neerzetten maar ook diverse toestellen combineren om zo een parcours te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast kun je Clover goed combineren met diverse buitensport toestellen. Bekijk hier alle Clover speeltoestellen in onze online catalogus.

De voordelen van Clover op een rij

  • Duurzaam
  • Betaalbaar
  • Neutrale uitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Scheurvorming is nihil
  • Modulair uit te breiden
  • Eindeloze speelcombinaties mogelijk
  • Te combineren met (sport)toestellen

Hoge kwaliteit grenenhout

Onze natuurlijke speeltoestellen van Clover kennen nauwelijks scheurvorming. Hoe dat kan? Het hoge kwaliteit grenenhout uit de Finse bossen (met PEFC-COC keurmerk) wordt verduurzaamd. Jaarringen van dit langzaam groeiende hout liggen dichtbij elkaar, wat de sterkte van het hout vergroot. Alleen de beste delen van de boom worden gebruikt in het toestel, zwak hout met noesten worden eruit gehaald. Zo verkleinen we de kans op scheuren aanzienlijk. Omdat hout een natuurproduct is dat werkt, is de kans op kleine scheurvorming altijd aanwezig. Grote spleten en scheuren, die in combinatie met regenwater tot rot leiden of zelfs koot- of vingerbeknellingen kunnen veroorzaken, zal je bij onze Clover toestellen nooit tegenkomen.

Natuurlijk spelen

Bij Yalp vinden we natuurlijk spelen erg belangrijk! Lees er nu meer over op de pagina “Hoe stimuleert natuurlijk spelen de ontwikkeling van kinderen?”

lees meer
(1/2)

(1/2)

(2/2)

(2/2)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.