Wall-Holla

Verticaal avontuur in een beperkte ruimte met Wall-Holla

Klimmen en klauteren met Wall-Holla

Met Wall-Holla laat je 21-42 kinderen samen spelen op een compacte ruimte van 50 tot 100 m². Het toestel is een blikvanger door zijn hoge en doorzichtige structuur. Daarnaast is het een voortdurend veranderend kunstwerk!

Spelen in een Wall-Holla is uitdagend voor diverse leeftijden. Door de volledig transparante structuur kunnen ouders altijd een oogje in het zeil houden.

Waarom Wall-Holla?

Het stimuleren van beweging bij kinderen is enorm belangrijk. Maar met beperkte ruimte kan dat een beste uitdaging zijn. Wat is nou een betere manier om dit te doen, dan door een enorm verticaal klimparadijs? Wall-Holla is een toffe verticale speeltuin met verschillende paden die kinderen af kunnen leggen. Ze kunnen klimmen, glijden, rennen en nog veel meer – perfect dus! De hoge en transparante structuur zorgt voor een hele hoop speelplezier en opwinding.

Bekijk hier alle Wall-Holla speeltoestellen in onze online catalogus.

Verticaal avontuur met een kleine voetprint

Deze urban, verticale en ruimtebesparende speel- en sportplek is een ideale oplossing voor omgevingen die niet de ruimte hebben voor het grote oppervlak van een traditionele speeltuin.

De verticale speeltuin is in veel verschillende varianten te bestellen: in verschillende formaten en met en zonder uitbreidingen. Het toestel biedt een verbazingwekkende hoeveelheid capaciteit door 21-42 kinderen tegelijkertijd uit te nodigen om te spelen, terwijl het slechts 50-100 m² ruimte in beslag neemt!

Speelwaarden en motorisch ontwikkelen

Wall-Holla is geschikt voor een brede leeftijdsgroep en bevat ontzettend veel speelfuncties. Kinderen kunnen plezier maken en zich motorisch ontwikkelen in deze speeltuin. Deze enorme eyecatcher is met zijn speelplezier voor kinderen echt speelparadijs. Hij is van ver weg te zien zijn trekt veel kinderen aan.

Veel speelmogelijkheden in een Wall-Holla 

  • Dit toestel is een perfecte oplossing wanneer de ruimte beperkt is, maar veel speelcapaciteit nodig is
  • Het EPDM-oppervlak van de golfvormige banden is geschikt om te spelen, te zitten en te klimmen
  • Klimgrepen maken verticaal en horizontaal klimmen langs de buitenwand mogelijk
  • In onregelmatige afstanden bevinden zich openingen om doorheen te klimmen, zodat kinderen het spel kunnen verlaten of betreden
  • De verticale structuur combineert verschillende functies – zoals ligplaatsen, glijbanen, een doorkruiplabyrint en een klimwand – die verschillende leeftijdsgroepen aanspreken
  • Het oppervlak verandert in touwgaas of gewoon een open rooster wanneer het gewenst is om een dynamische ruimte binnen de constructie te creëren

Diverse mogelijkheden voor maatwerk

De Wall-Holla kunnen we vormgeven in je favoriete kleurencombinatie, passend bij het kleurenthema van jouw locatie. Uiteraard kun je grootte en uitrusting kiezen uit ons enorme aanbod. Het frame is verkrijgbaar in drie maten: 7, 10 en 14 meter lang.

Alsof een gigantisch klimparadijs nog niet genoeg was, heeft het ook nog meerdere mogelijkheden tot uitbreiding met: glijbanen, brandweerglijpalen waaraan je met een licht draaiende beweging langzaam naar beneden zweeft of een doel in het midden voor bij een trapveldje.

Brochure Wall-Holla

Download hier de uitgebreide brochure over de Wall-Holla toestellen van Lappset.

Download brochure
(1/5)

(1/5)

(2/5)

(2/5)

(3/5)

(3/5)

(4/5)

(4/5)

(5/5)

(5/5)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.