My Yalp
Wall-Holla

Verticaal avontuur in een beperkte ruimte

Wall-Holla voor verticaal avontuur

Met Wall-Holla laat je 21-42 kinderen samen spelen op een compacte ruimte van 50 tot 100 m2. Wall-Holla is een blikvanger door zijn hoge en doorzichtige structuur. Daarnaast is hij ook een voortdurend veranderende kunstwerk!

Spelen in een Wall-Holla is erg uitdagend voor diverse leeftijden. Door de volledig transparante structuur kunnen ouders altijd een oogje in het zeil houden.

Verticaal avontuur met een kleine voetprint

Wall-Holla – de urban, verticale en ruimtebesparende speel- en sportplek is een ideale oplossing voor omgevingen, die niet de ruimte hebben voor het grote oppervlak van een traditionele speeltuin. Wall-Holla biedt een verbazingwekkende hoeveelheid capaciteit door 21-42 kinderen tegelijkertijd uit te nodigen om te spelen, terwijl het slechts 50-100 m2 ruimte in beslag neemt!
De hoge en transparante structuur zorgt voor een hele hoop speelplezier en opwinding. Daarmee is Wall-Holla een constant veranderend kunstwerk en een gaaf ontmoetingspunt in verschillende omgevingen.

Spannend, maar veilig

Wall-Holla is geschikt voor een brede leeftijdsgroep. Door de volledig transparante structuur kunnen ouders hun kinderen altijd in de gaten houden. Wall-Holla voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor speeltoestellen EN 1176. Bekijk hier alle Wall-Holla speeltoestellen in onze online catalogus.

Veel speelmogelijkheden in een Wall-Holla 

  • Wall-Holla is een perfecte oplossing wanneer de ruimte beperkt is, maar veel speelcapaciteit nodig is
  • Het EPDM-oppervlak van de golfvormige banden is geschikt om te spelen, te zitten en te klimmen
  • Klimgrepen maken verticaal en horizontaal klimmen langs de buitenwand mogelijk
  • In onregelmatige afstanden bevinden zich openingen om doorheen te klimmen, zodat kinderen het spel kunnen verlaten of betreden
  • De verticale structuur combineert verschillende functies – zoals ligplaatsen, glijbanen, een doorkruiplabyrint en een klimwand – die verschillende leeftijdsgroepen aanspreken
  • Het oppervlak verandert in touwgaas of gewoon een open rooster wanneer het gewenst is om een dynamische ruimte binnen de constructie te creëren.

Diverse mogelijkheden voor maatwerk

De Wall-Holla kan in je favoriete kleurencombinatie, passend bij het kleurenthema van jouw locatie, worden vormgegeven. Uiteraard kun je grootte en uitrusting kiezen uit ons enorme aanbod aan Wall-Holla’s. Kies de kleurstelling en pas deze aan. De Wall-Holla biedt verschillende mogelijkheden voor individuele vormgeving. Het frame is verkrijgbaar in drie maten: 7, 10 en 14 meter lang en ook met een doel in het midden.
De speelstructuur kan worden opgewaardeerd met glijbanen, brandweerglijpalen waaraan de speler met een licht draaiende beweging langzaam naar beneden zweeft, en andere individuele extra’s.

Brochure Wall-Holla

Download hier de uitgebreide brochure over de Wall-Holla toestellen van Lappset.

Download brochure
(1/5)

(1/5)

(2/5)

(2/5)

(3/5)

(3/5)

(4/5)

(4/5)

(5/5)

(5/5)

Nieuwsbrief

Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen van mijn e-mail adres geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.