Garantie

Wij geloven in de kwaliteit die wij leveren en dat is te zien aan onze garantie!

We beloven onze klanten dat ze jarenlang zorgeloos kunnen genieten van onze Yalp producten. Wij bieden een garantieperiode van 10 jaar vanaf de installatiedatum voor niet-elektronische onderdelen zoals staal, aluminium en kunststof constructieonderdelen.
Bij aankoop van een interactief speeltoestel krijg je minimaal 2 jaar garantie op de elektronische onderdelen. Je kunt dit uitbreiden naar 5 jaar door middel van het Carefree Pakket.

Bij Yalp geven we je:

  • Levenslange online ticketsupport voor al je vragen
  • Doorlopende firmware- en software-updates
  • Levenslang deskundig advies, training en service

Onze garantie dekt geen vandalisme of onjuist gebruik.

Lappset garantievoorwaarden

Zeer belastbaar

Onze garantie dekt geen vandalisme of onjuist gebruik. En in de omgeving van de zee hebben wij onze garantie beperkt. Wil je toch een volledige garantie op kust/zee, dan kunnen we de zeer belastbare versies van de interactieve toestellen leveren.

  • Alle SS 304-onderdelen worden vervangen door SS316 voor een hogere beschermingsgraad tegen roest
  • De Sona wordt afgewerkt met een speciale zwaar belastbare deklaag
  • Vraag ons wel eerst even naar de extra kosten

Onderhoud

Reinig het product regelmatig: minimaal om de 3 maanden (zoals vermeld in NEN-EN-ISO 9223:2012). Zo zorgen we samen voor een top kwaliteit. Wist je dat onze toestellen wereldwijd in de meest uiteenlopende klimaten en omstandigheden buiten staan, al sinds 2007?

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.