My Yalp

My Yalp is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en handig!

My Yalp: de online tool voor je interactieve toestel!

Als je een Yalp interactief toestel hebt aangeschaft krijg je toegang tot My Yalp. My Yalp is een online tool/platform waar je zelf (als je bent ingelogd) je interactieve toestel kunt beheren en nieuwe spellen kunt vinden en downloaden. Daarnaast kun je hier alle data inzien over het gebruik van jouw toestel door de bezoekers.

Onze ontwerpers investeren veel tijd in de gebruiksvriendelijkheid van My Yalp. Ons uitgangspunt: houd het simpel. Als je een smartphone kan bedienen, kan je ook een interactief toestel bedienen en beheren.

  • Kies elk spel
  • Beheer je product
  • Op afstand bedienbaar
  • Statistieken
  • Meerdere gebruikers toewijzen
  • Online service

Kies elk spel

Zoek een spel in de spellenbibliotheek van My Yalp. Met meer dan honderd spellen om uit te kiezen, is er altijd een nieuw spel om uit te proberen. Installeer de spellen gratis op jouw interactieve toestel en ervaar het plezier.

Weet je niet welk spel je moet kiezen? Zet dan de spellen rotator aan en laat ons het werk doen. Populaire spellen worden automatisch toegevoegd aan jouw interactieve toestel.

Beheer je interactieve toestel

 

My Yalp heeft een nieuwe manier om spellen te beheren. Installeer gemakkelijk een spel uit onze bestaande spelbibliotheek. Het is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken! My Yalp is verbonden met de Yalp+ app en stelt spelers in staat om het spel te kiezen dat ze willen spelen op het toestel.

 

Onze interactieve toestellen hebben veel opslagruimte, maar zijn niet onbeperkt. Met My Yalp kan je eenvoudig spellen verwijderen en ruimte vrijmaken voor nieuwe spellen. EΓ©n druk op de knop is voldoende om in een handomdraai spellen te verwijderen en te installeren.

Op afstand te bedienen

Verander de instellingen van je interactieve toestel vanaf elke locatie om te voldoen aan de behoeften en wensen van de spelers. Je kunt de tijd- en volume-instellingen van je product vooraf instellen voor de hele week. Als je wilt dat je product om 5 uur ’s ochtends aangaat en om 10 uur ’s avonds uit gaat, kan je dit eenvoudig aanpassing in My Yalp. Het zelfde geldt voor het volume-instellingen. Je kunt het volume automatisch vooraf zo instellen dat het afneemt op drukke of rustige momenten.

Statistieken

Omdat onze interactieve toestellen met het internet verbonden zijn kunnen ze gebruikersgegevens meten en verwerken. Je kunt jouw speelstatistieken bekijken, zoals welk spel het populairst is. Ook kan je de speeluren vergelijken met andere interactieve toestellen wereldwijd.

De top vijf spellen

Je kunt de vijf populairste spellen van jouw product bekijken, inclusief het gemiddelde aantal speeluren.

Dagelijkse speeluren

Wil je weten hoe goed jouw product het doet in een bepaalde periode? Met deze handige tool kun je nagaan welke week, maand, jaar of vaste periode de meeste speeluren heeft en dit kun je ook vergelijken met andere data.

Meerdere gebruikers toewijzen

Je kunt ervoor kiezen om meerdere gebruikers toe te voegen aan je My Yalp account. Zo hebben meerdere mensen toegang om het product te beheren. Ook handig je kunt iemand aanwijzen als contactpersoon, deze persoon wordt dan als eerste gecontacteerd als er vragen of problemen zijn.

Service

Heb je een vraag of probleem met je interactieve toestel, dan zijn wij er voor je. Via My Yalp kun je snel een ticket sturen naar de helpdesk. Ons interne serviceteam gaat dan voor je aan de slag met online service en assistentie.

Vaak detecteren onze interactieve toestellen zelf al een technisch probleem en sturen ze ons automatisch tickets en gaan wij aan slag om het op te lossen. Bijvoorbeeld als een toestel een paar dagen offline is en geen updates ontvangt, dan ontvangt ons serviceteam hier automatisch een ticket over.

My Yalp werkt op elke device!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.