Kleuren sporttoestellen

Kleuren sporttoestellen

Kleuren Lappset sporttoestellen

Op deze pagina vind je de kleuren van Lappset sporttoestellen en -onderdelen. Wist je dat er bij veel toestellen wel tot 12 verschillende kleurcombinaties van hout en metaal mogelijk zijn? Alle houten onderdelen van een toestel hebben dan eenzelfde kleur, alle metalen onderdelen van dat toestel zijn dan ook van eenzelfde, en als je wilt andere, kleur.

 

Ook zijn veel sporttoestellen in Clover uitvoering mogelijk, waardoor ze mooi aansluiten bij de natuurlijke uitstraling van de Clover lijn.Β De getoonde kleuren op je beeldscherm kunnen iets afwijken van de werkelijke kleuren.

Bootcamp en calisthenics toestellen

Active

Solid

Slow

Joy

Beweegtoestellen senioren

De kleur van de houten onderdelen bepaalt de kleur van de rubbermatten, en de kleur van de metalen onderdelen bepaalt de kleur van de laminaatonderdelen.

Active

Solid

Slow

Joy

Ook in Clover uitvoering mogelijk

Veel sporttoestellen zijn ook in Clover uitvoering mogelijk. In ieder geval alle bootcamp en calistenics toestellen, en ook een groot deel van de beweegtoestellen voor senioren.

Dash Parkour Freerunning toestellen

Thema’s

 

Outdoor fitness toestellen

Lime groen

Grijs

Wit

Parkour en Cloxx toestellen

Basketbalpalen

Pumptracks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.