Bootcamptoestellen

Buiten sporten met bootcamp

Bootcamptoestellen

Sporten kun je natuurlijk altijd en overal. Binnen of buiten, met gewichten en zonder. Maar met speciale bootcamptoestellen wordt het wel nét even leuker.

Voor je vereniging, in een park of misschien zelfs gewoon op de camping, fit blijven wordt een stuk makkelijker met de juiste apparatuur. Van rekstokken tot gewichten, hier vind je alles wat je zoekt voor je eigen outdoor workout.

Laagdrempelig sportief blijven

Sporten is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Veel mensen nemen zich iedere week weer voor om die voorgeschreven 30 minuten beweging per dag te halen, maar stranden iedere dag opnieuw. Bootcamptoestellen nodigen uit om die trend te doorbreken. De combinatie spelen en sporten wordt benadrukt en maakt jong en oud enthousiast om in beweging te komen. Zo blijf je op een laagdrempelige en vooral leuke manier fit en gezond.

Bootcamptoestellen voor ieder doeleinde

Bootcamp wordt steeds populairder. Weer of geen weer, sportievelingen verzamelen in het park om zich gezamenlijk in het zweet te werken. Tover iedere buitenruimte om tot sportschool met een selectie bootcamptoestellen en ga aan de slag. Kies voor een combinatie die iedere spiergroep activeert en bouw zo je eigen stormbaan.

Sociale activiteit

Naast de sportieve factor hebben bootcamptoestellen nog een voordeel: sterke sociale interactie. Het idee van bootcampen is dat je het samen doet; elkaar motiveren om tot het uiterste te gaan. Met uitdagende bootcamptoestellen wordt die gezamenlijke strijd nog leuker. Stimuleer gezonde competitie of zorg voor extra samenwerking. Zo bouw je aan sociale relaties terwijl je actief bezig bent in de buitenlucht. Ben je op zoek naar bootcamptoestellen voor je vereniging, een park in de buurt of op het schoolplein? We hebben gegarandeerd een passende oplossing in ons assortiment. Bekijk alle toestellen en combineer naar hartenlust om neer te zetten wat je voor ogen hebt.

Voordelen van bootcampen

  1. Samen sporten is leuker, gezelligheid dus
  2. Super veel afwisseling, dat blijft uitdagend
  3. Daag elkaar uit en vergroot je wilskracht, zo kan je steeds meer
  4. Verbetering in je conditie, je wordt fitter, energieker en sterker
  5. Buiten sporten is stress verlagend, helemaal op een toffe plek

Ons aanbod bootcamptoestellen

In ons aanbod bootcamptoestellen vind je veel variatie. Hangelementen met ringen, gewichten, klimwanden en meer. Alles om het sporten laagdrempelig te stimuleren. Alle bootcamptoestellen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Ze zijn gebouwd op intensief gebruik en kunnen goed tegen een stootje. Met onze sportoplossingen beweeg je altijd goed.

Heb je specifieke wensen en zit het juiste bootcamptoestel er niet tussen? Dan denken we graag met je mee. Stel je ideale toestellen voor de bootcamp samen en bouw je eigen unieke stormbaan. Van elementen tot kleuren en afmetingen – precies zoals jij het wil.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.