Skatebanen

Skatebanen voor echte durfallen

Skatebanen

De ene sport of activiteit is even een hype en is net zo snel weer verdwenen als dat het kwam. Maar met skaten is dit niet zo. Al sinds de jaren zestig gaan mensen van over de hele wereld met hun skateboard op pad om op skatebanen hun mooiste trucs te tonen.

Of het nou voor de jeugd is of voor de wat wat oudere jongeren, met een vet skatepark daag je ze uit. Van halfpipe, quarterpipe tot een compleet skatepark. Je vindt ze bij Yalp!

Skatebanen: van halfpipe tot skatepark

Skaten is en blijft een populaire sport en hoort bij een urban sportplek. Wil je de skaters in jouw buurt écht plezier bieden? Dan is een compleet skatepark natuurlijk de beste optie. Bij Yalp kun je terecht voor meerdere varianten van skateparken, elk met een eigen combinatie aan onderdelen als halfpipes en quarterpipes. Maar ook kleinere varianten zijn mogelijk. Met alleen een vette halfpipe en een ramp kunnen jongeren hun skills al trainen.

Hulp bij een goed ontwerp

Heb je een plek voor skatebanen en een publiek maar geen idee hoe je een goeie skatemogelijkheid biedt?  Laat het ons dan weten, dan maken we samen een situatieschets voor je op basis van jouw wensen. Zo weet je exact hoe jouw skatepark eruit kan komen te zien! We hebben kant en klare oplossingen maar kunnen ook variëren om het perfect passend te maken voor jouw doelgroep.

Geschikt voor meerdere sporten

Je kunt met meerdere sporten gebruikmaken van de skatebanen, niet alleen met een skateboard, maar ook met skates, een BMX of zelfs een step. De jeugd is inventief, dus er zijn ongetwijfeld nog andere dingen te bedenken die gedaan kunnen worden op een skatebaan. Om de gebruikers wel de juiste veiligheidsvoorschriften bij te brengen kun je bij ons ook terecht voor informatieborden.

Kwalitatieve skatebanen van Rhino

Kwaliteit en duurzaamheid van skateparken in de openbare ruimte is erg belangrijk, materialen moeten tegen een stootje kunnen. Maar vooral het ‘ride comfort’ en de ‘flow’ van het skatepark zijn belangrijk voor de skaters. De skateparken van het internationaal gerenommeerde merk Rhino zijn mede ontworpen door de bekende pro-skater Manuel Thiry alias “Slick”.

Rhino werkt met modulaire componenten. Hierdoor zijn veel combinaties te maken en is elk skatepark uniek. Skaters hebben vaak hun eigen wensen en weten precies wat ze willen. Dankzij de flexibiliteit van het systeem kan de baan ook gemakkelijk worden aangepast of uitgebreid worden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.