DASH Layout M1
081784M

De toestellen en de diverse standaard lay-outs van DASH zijn ontwikkeld voor en door freerun professionals. Met als doel: een veilige, professionele en multifunctionele freerun opstelling. Je kunt je park modulair opbouwen. Layout M1 is een middelgrote lay-out met de volgende elementen: Base Double M, Base L, Base Frame, Base Double S1, Base M, Base Pile, Vault L, Rail Corner High, Rail Corner Low, 2 x Rail Line, Dex Landing, en 2 x Dex Step. Deze plek heeft wat hogere elementen die rennen, slingeren en springen goed mogelijk maken. De plaatsing van de elementen genereert talloze bewegingscombinaties.

De rendering geeft het werkelijke product weer. Referentiefoto's kunnen afwijken van de leverantie en dienen ter inspiratie.

  • Valhoogte 1500 mm
  • Downloads
Yalp - footer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.