Yalp Sutu
YA3550

De Yalp Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. De interactieve balmuur Yalp Sutu bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden. Écht interactief spelen is veel meer dan het simpelweg toevoegen van licht of geluid. Actie, reactie, inhoudelijke, leerzame spellen en een bijbehorende apps maken de interactieve speeltoestellen van Yalp uniek en zorgen voor een toegevoegde waarde. Juist de groep die niet uit zichzelf beweegt, wordt verleid om toch in beweging te komen. Check https://www.yalp.nl/assortiment/sutu-balmuur/ voor meer informatie, video's en technische details.

De rendering geeft het werkelijke product weer. Referentiefoto's kunnen afwijken van de leverantie en dienen ter inspiratie.

Yalp - footer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.