Whitepaper

Schoolplein inrichten

Wil je meer te weten komen over hoe je een schoolplein moet inrichten? Waar je moet beginnen en wat de mogelijkheden zijn voor jouw schoolplein? Lees er nu alles over in deze whitepaper.

Een goed doordacht schoolplein is belangrijk voor een school. Kinderen brengen tenslotte een groot gedeelte van de tijd door op het schoolplein. Dit is dΓ© plek waar leerlingen samen komen om te spelen, ontdekken, ontmoeten, elkaar uit te dagen en bewegen. Voor kinderen moet het schoolplein dienen als een speelplek, met eigen mogelijkheden en uitdagingen. Maar hoe richt je jouw ideale schoolplein in? Waar moet je beginnen? Dat lees je in deze whitepaper! Ook worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Hoe laat je het plein aansluiten bij de visie van de school?
  • Speelbehoeften
  • Een veilig en uitdagend schoolplein
  • Financieringsmogelijkheden

Benieuwd? Vul onderstaand formulier in en ontvang de whitepaper in je mailbox!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.