Whitepaper

Vitaal sportpark

In heel Nederland transformeren sportverenigingen steeds vaker tot een vitaal sportpark, maar waarom zou je tijd, geld en energie steken in een vitaal sportpark? Welke voordelen heeft een vitaal sportpark voor jouw club? En hoe richt je een vitaal sportpark in? Lees er nu meer over in deze whitepaper.

In heel Nederland zien we steeds meer sportverenigingen die een transitie maken naar een vitale sportvereniging/ sportpark. Deze transitie kan de nodige vragen en onzekerheden opleveren. Download de whitepaper en ontdek de tips en tools om de eerste stappen naar een vitaal sportpark te zetten. In deze whitepaper doorlopen we 8 stappen die je kan ondernemen om een vitaal sportpark op te richten en geven we je twee voorbeelden uit de praktijk. Zo lees je meer over onderwerpen als:

  • Signaleren opties en kansen
  • Conceptplan uitwerken
  • Start een projectgroep
  • Hoe maak ik een ontwerp en activeringsplan?

 

Benieuwd? Vul onderstaand formulier in en ontvang de whitepaper in je mailbox!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.