Leisure

Speelplezier; verrassend goed geregeld

Door: Steven de Jong (Bungalowpark ’t Eekhoornnest)

Een 9+ ervaring

“Eind maart ’22 zochten we contact met Yalp, in juni was onze nieuwe speelplek klaar! We hebben een absolute 9+ ervaring met Yalp. Het ontwerp was een schot in de roos, de snelle doorlooptijd was boven verwachting en ook het resultaat mag er zijn!

Meer speelplezier

“Eind maart zijn wij in contact gekomen met Yalp nadat wij op de website al hele mooie projecten en concepten hadden gezien. Wij hadden behoefte aan meer speelplezier voor onze gasten. Yalp leek voor ons de beste partij om hier mee aan de slag te gaan. De locatie die wij hiervoor op het oog hadden was direct bij de tennisbaan, waar al een kabelbaan en trampoline te vinden zijn.”

Samen snel schakelen

“Yalp schakelde snel; binnen enkele dagen na ons bericht kwam recreatie adviseur Marc van den Burg bij ons op het park. De speelplek waar we samen mee bezig gingen, moest zowel speelplezier voor de allerkleinsten bieden als uitdaging en speelplezier voor oudere kinderen. Samen hebben wij de locatie bekeken, Marc had direct ideeën die aansloten bij de wensen die wij hadden. Omdat wij het liefst nog voor de zomer wilden realiseren moesten we snel schakelen. Daarin heeft Yalp ons verrast! Twee weken nadat Marc voor het eerst bij ons was, kwam hij opnieuw langs met een prachtig ontwerp compleet uitgewerkt in zowel 2D als 3D. Het was voor ons direct een schot in de roos. In de laatste week van april hebben wij de opdracht compleet gemaakt.”

"Yalp heeft ons verrast!"

Snel blijven schakelen

“Nadat de opdracht was gegund bleef Yalp snel schakelen én communiceren. Begin mei was de planning al bekend. Omdat wij zelf nog voorbereidende civieltechnische werkzaamheden moesten verrichten, was er door Yalp een speciale projectleider ingeschakeld. Hij kwam bij ons langs om het volledige project door te nemen zodat alles er uiteindelijk perfect en in overeenstemming met de norm goed bij zou liggen. En dat liep gesmeerd.”

Van begin tot eind een succes

“De installatie is door Yalp gerealiseerd van 14 tot en met 16 juni. Hiermee is de doorlooptijd vanaf opdracht tot aan realiseren minder dan 8 weken. Zeker in de huidige tijden waarin levertijden over het algemeen onder druk staan en vertragingen meer regelmaat dan uitzondering zijn durven wij met recht te zeggen dat dit bij Yalp goed zit. Snelle leveringen van toestellen én plaatsing hebben ons hierin verrast. Yalp heeft ons een absolute 9+ ervaring geleverd. Zo’n snelle doorlooptijd hadden wij zeker niet verwacht. En ook het resultaat mag er zijn! Onze gasten maken er inmiddels volop gebruik van. We merken dat de plek echt een ontmoetingsplek is geworden voor kinderen en ook zeker de ouders. Hele gezinnen vermaken zich hier met elkaar en ontmoeten nieuwe mensen door het aanbod van dit speelplezier.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.