Leisure

Ontdek de magie van spelen bij Camping Den Borg in Rekken

Gelegen tussen de bossen van de Gelderse Achterhoek ligt Camping Den Borg. Naast de ingang en horeca hebben wij hier een indrukwekkend Flora toestel geplaatst. Het houten speeltoestel is volledig op maat gemaakt om aan de wensen van onze klant te voldoen. Dit betoverende toestel beschikt over niet één, niet twee, maar drie verschillende daken, waardoor het een unieke uitstraling en speelervaring biedt.

Opvallend in hoogte

Met veel aandacht voor detail hebben we gezorgd voor een overvloed aan uitdagingen en afwisseling, waardoor kinderen een wereld van plezier kunnen ontdekken. Het toestel, met meerdere torens die de lucht in reiken, ziet er niet alleen prachtig uit, maar biedt ook een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen om hun grenzen te verleggen.

Uitdagend en avontuurlijk

Laat de kinderen genieten van de opwinding van meerdere glijbanen, zich wagen aan klimnetten en hun balans testen op uitdagende paden. Camping Den Borg is nu de ultieme speelbestemming, waar plezier en avontuur hand in hand gaan. Het is een mooie en veilige speelplek waar ouders hun kinderen met een gerust hart naartoe sturen om te genieten van de vrijheid en uitdaging. De ideale plek om nieuwe vrienden te maken om de rest van de vakantie mee samen het toestel te ontdekken.

camping Den Borg (1/7)

camping Den Borg (1/7)

camping Den Borg (2/7)

camping Den Borg (2/7)

camping Den Borg (3/7)

camping Den Borg (3/7)

camping Den Borg (4/7)

camping Den Borg (4/7)

camping Den Borg (5/7)

camping Den Borg (5/7)

camping Den Borg (6/7)

camping Den Borg (6/7)

camping Den Borg (7/7)

camping Den Borg (7/7)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.