Leisure

De Luna bij Landal Beach Resort Ooghduyne

Alle verwachtingen zijn overtroffen bij de installatie van de Luna bij Landal Beach Resort Ooghduyne. De Luna heeft de binnenspeeltuin getransformeerd. De maatwerk vloer prikkelt de verbeelding van jonge bezoekers en creëert een unieke en fascinerende speelomgeving. Met nog wat kleine geluidsaanpassingen via de My Yalp app, is de eerste Luna in een binnenspeeltuin nu te bespelen met een perfect geluid dat past bij de omringende sfeer. En met succes! Landal Beach Resort liet ons weten dat de Luna zeer geschikt is voor binnenspeeltuinen!

De perfecte bestemming voor leuke en interactieve activiteiten!

Speciaal voor Beach Resort Ooghduyne is er een schema voor de Luna opgezet, die perfect aansluit bij de avondactiviteiten op het park dat ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Kinderen van alle leeftijden en van over de hele wereld zijn dol op de interactieve spellen van Luna. Bovendien nodigt de naastgelegen speeltuin uit tot spontaan spel, waardoor er een leuke en levendige sfeer ontstaat. En het beste? Luna’s aanwezigheid verstoord voetgangers niet zoals andere speeltoestellen dat doen. De Luna laat hiermee zien dat het perfect past in binnenspeeltuinen en bevestigd daarmee dat het een bijzondere toevoeging is voor vakantieparken zoals Landal Beach Resort.

Wat Laysa v/d Kamp, lid van het animatieteam vindt van Luna:

  • Luna’s schema sluit perfect aan bij de avondactiviteiten, waardoor de verstoring tot een minimum wordt beperkt.
  • Verbeterde gameplay-ervaring.
  • Duitse kinderen spelen moeiteloos zonder problemen tegen te komen.
  • De zachte speelruimte ernaast zorgt voor een natuurlijke overgang naar de nieuwe speelvloer.
  • Luna’s boeiende geluiden boeien kinderen van alle leeftijden, van peuters tot 12-jarigen.
  • Kinderen kunnen zelfstandig door de gameplay navigeren, waardoor minimale hulp van het personeel nodig is.

"De Luna is een aanwinst voor ons indoor speelparadijs! Bedankt voor het mooie werk; we zijn er blij mee!"

Een spel veranderende toevoeging

Zowel het animatieteam als de technische dienst zijn erg enthousiast over de Luna! Dit bevestigt dat de Luna perfect is afgestemd op de doelgroep en veel meer beleving biedt dan andere alternatieven.

De installatie van de Luna heeft geweldige beoordelingen gekregen van zowel medewerkers als bezoekers. Ze zijn volledig in de ban van de innovatieve mogelijkheden! Het heeft de indoor speelomgeving getransformeerd, waardoor het een opvallende attractie is geworden in Landal Beach Resort Ooghduyne. Het beheer van de Luna op afstand door het team toont de integratie in de bestaande installatie. Luna is zonder twijfel een essentieel en fantastisch onderdeel geworden van de binnenspeeltuin en bezorgt zowel de kinderen als het personeel veel plezier.

"We zijn erg enthousiast over de Luna, die erg goed ontvangen wordt door de doelgroep. Het is een superieure keuze in vergelijking met eerdere overwegingen." Animatieteam Landal Beach Resort Ooghduyne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.