Leisure

Bijna 20 jaar speelplezier bij De Thijmse Berg in Rhenen

De Thijmse Berg is een mooi, rustig en veelzijdig vakantiepark dat ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Al jarenlang kunnen de bezoekers van de camping speelplezier beleven op Lappset speeltoestellen. Naast levensduurverlening van het 19 jaar oude speelschip hebben we in 2020 nóg meer speelplezier toegevoegd! Zo is en blijft De Thijmse Berg een familiecamping waar kinderen onbezorgd spelen in een grote centrale speeltuin, die nu nog meer te bieden heeft.

Jarenlang speelplezier

Al in 2004 hebben we bij De Thijmse Berg een veelzijdig speelschip geplaatst, waar kinderen nu nog steeds volop van genieten! Het schip staat er nog prachtig bij, dankzij een flinke opknap beurt in 2020. Het gehele toestel is schoongemaakt, geschuurd en geschilderd. En de onderdelen die aan vervanging toe waren, hebben we vernieuwd. Een mooie manier om goede onderdelen te behouden, kosten te besparen en duurzaam om te gaan met grondstoffen. En zeker niet onbelangrijk, de kinderen kunnen blijven spelen. Op deze manier kan het schip met een kleine investering weer jaren mee.

Nieuwe Flora toestellen

De Thijmse Berg is een populaire camping en biedt al jaren speelplezier voor de kinderen. De nieuwe houten speeltoestellen naast het speelschip zijn in maart 2020 geplaatst. Deze komen uit onze Flora lijn, die bekend staat om haar natuurlijke vormen en uitdagende toestellen.  De toestellen zijn een mooie toevoeging aan de speeltuin, zodat er voor een nog bredere groep kinderen voldoende uitdaging is om te spelen.

Kwaliteit van Fins grenen

Onze Lappset speeltoestellen worden gemaakt van Fins hardhout dat in de noordpoolcirkel groeit. Door de lage temperatuur groeien deze bomen langzaam. Dat heeft als voordeel dat het hout hoge intensiteit heeft en daardoor erg hard en sterk is. Hardhout in de grond gaat dat niet rotten? Nee, ook daar hebben we een oplossing voor. Al onze houten toestellen staan op stalen voetjes. Dit zorgt ervoor dat het hout niet in contact komt met de ondergrond, waardoor het jarenlang meegaat.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.