Onderscheidend vermogen door Memo & Toro bij Familievakantiepark Krieghuusbelten

Interactief spelen bij Familievakantiepark Krieghuusbelten 

Kinderen willen graag zoveel mogelijk op internet, maar de ouders willen graag dat hun kinderen zoveel mogelijk buiten spelen. Hoe leuk is het dan om deze twee dingen te combineren? Mede-eigenaar Familievakantiepark Krieghuusbelten Ted Westenenk: “Vroeger vroegen de kinderen of wij even hun bal of fietsband op wilden pompen. Tegenwoordig vragen ze alleen nog maar naar de WiFi code. Om de kinderen buiten te vermaken zijn de interactieve speeltoestellen van Yalp hiervoor een mooie oplossing”.

''Onderscheidend vermogen is de reden dat wij gekozen hebben voor de Memo en de Toro.''

Yalp Memo en Yalp Toro Krieghuusbelten

Familievakantiepark

Krieghuusbelten

Investeren is en blijft spannend

Het aanschaffen van de interactieve toestellen is een behoorlijke investering. Dit heeft aan het begin van het proces de nodige twijfels met zich meegebracht. “Het is wel een gok die je neemt. Slaan interactieve speeltoestellen wel aan? Snappen de kinderen de toestellen wel, zijn ze niet te moeilijk? Dit zijn factoren die allemaal meespelen”

Om dit te testen is Ted samen met zijn kinderen (10 en 12 jaar) op bezoek geweest bij Yalp. Met als doel dat de kinderen zonder uitleg konden gaan spelen. “Het verbaasde mij hoe snel de kinderen dit oppakten. Ze begrepen vrij vlot wat de bedoeling was en ze vonden deze manier van spelen helemaal geweldig. Hiermee werd de twijfel voor de investering voor een groot gedeelte weggenomen.”

(1/5) - Familievakantiepark Krieghuusbelten

(1/5) - Familievakantiepark Krieghuusbelten

(2/5) - Familievakantiepark Krieghuusbelten

(2/5) - Familievakantiepark Krieghuusbelten

(3/5) - Familievakantiepark Krieghuusbelten

(3/5) - Familievakantiepark Krieghuusbelten

(4/5) -Familievakantiepark Krieghuusbelten

(4/5) -Familievakantiepark Krieghuusbelten

(5/5) Familievakantiepark Krieghuusbelten

(5/5) Familievakantiepark Krieghuusbelten

Vernieuwend en onderscheidend

“De komst van de interactieve speeltoestellen is een mooie aanvulling voor ons vakantiepark. De toestellen zijn de hele dag in gebruik. Meerdere kinderen kunnen tegelijkertijd spelen, dit is een groot pluspunt. De ouders kijken meestal toe hoe hun kinderen aan het spelen zijn maar bij de interactieve speeltoestellen spelen ze vaak zelf mee en dat is erg leuk om te zien”.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.