Leisure

Natuurlijk spelen op een landgoed

Landgoed de Kattenbergse Hoeve is een prachtige camping in Markelo, een van de oudste dorpen van Twente. Op dit landgoed ervaar je het onbezorgde vakantiegevoel en is er ook voor kinderen genoeg te beleven. Een camping met vele voorzieningen, maar met een wens voor een nieuwe speelplek passend in deze bijzondere omgeving. Omringt met hoge bomen en uitgestrekte weilanden ontwierpen we een fantastische speelplek met de nadruk op natuur. Onze natuurlijke speeltoestellen passen perfect in de omgeving van de Kattenbergse Hoeve en dat blijkt.

Creativiteit staat in bloei

Spelen in een natuurlijke omgeving is niet alleen ontzettend leuk, het draagt ook bij aan de ontwikkeling van creativiteit, fantasie en vindingrijkheid. Kinderen zijn nieuwsgierig en gaan in een natuurlijk speeltuin urenlang op avontuur. Het vergroot het gevoel van vrijheid en de mogelijkheid tot creatief spel. Een goede speelplek draagt bij aan écht genieten tijdens de vakantie. De perfecte combinatie dus.

De 5 voordelen van een natuurlijke speeltuin

1.      Past perfect in de landelijke omgeving van een camping

2.      Creëert een belevenis en het ultieme vakantiegevoel; back to nature

3.      Voelt zacht aan

4.      Makkelijk gebruik van bestaande elementen in combinatie met toestellen

5.      Bestand tegen alle weersomstandigheden en verroest niet

 

 

Kinderen rennen naar de speeltuin

Vakantie vieren gaat om ontspannen en plezier. De nieuwe speeltuin op de Kattenbergse Hoeve geeft je gelijk speelkriebels. Kinderen kunnen niet wachten om te spelen. De kabelbaan blijft een favoriet! Met een lengte van 25 meter, kunnen de kinderen heerlijk heen en weer zoeven. Ook de vogelnestschommel vinden kinderen fantastisch. Heerlijk om liggend in te schommelen óf om samen met vriendjes te keten of lekker te kletsen. Het grote klimtoestel is de eyecatcher van de speelplek, het daagt kinderen uit en kan grote groepen tegelijk aan. Voor elk niveau is er wel een toegang tot het toestel, kies voor de klimwand, het touwnet of het klauter trappetje. Loop over de wiebelbrug en zoef naar beneden via de glijbaan. De keuze is reuze.

(1/6) De Kattenbergse Hoeve

(1/6) De Kattenbergse Hoeve

(2/6) De Kattenbergse Hoeve

(2/6) De Kattenbergse Hoeve

(3/6) De Kattenbergse Hoeve

(3/6) De Kattenbergse Hoeve

(4/6) De Kattenbergse Hoeve

(4/6) De Kattenbergse Hoeve

(5/6) De Kattenbergse Hoeve

(5/6) De Kattenbergse Hoeve

(6/6) De Kattenbergse Hoeve

(6/6) De Kattenbergse Hoeve

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.