Leisure

Vakantiepark De Meerpaal

Op loopafstand van het strand en het gezellige Zoutelande, ligt Ardoer vakantiepark De Meerpaal. Het park heeft de perfecte ligging voor een ontspannen vakantie aan zee en ligt in een bosrijke omgeving met talloze fiets- en wandelroutes. De Meerpaal is al jarenlang klant van Yalp. Naast het speelschip dat er al jaren staat, hebben ze nu ook een prachtige sportzone dat uitdagend is voor alle leeftijden.

Sport- en spelzone voor iedereen

Op vakantie sporten? Gasten zoeken in toenemende mate locaties waar ze ook tijdens hun verblijf in hun sportritme kunnen blijven en dan vaak wel op een iets meer ontspannende manier. In januari 2022 hebben wij een supergave sportplek bij Ardoer Vakantiepark De Meerpaal mogen realiseren. Er is een groot multifunctioneel sportveld, ruimte voor een echte bootcamp of fitness work-out en een professionele Velosolutions pumptrack. Naast het aanbod van sport & spel is er ook veel aandacht besteedt aan de aankleding met groen. Onder andere met prachtig bloeiende planten en sfeervolle grassoorten geeft het geheel een actief maar zeker ook warm en ontspannend gevoel waar  jong en oud elkaar op een sportieve manier kunnen ontmoeten.

Ontspannen sporten op vakantie voor alle leeftijden

Pumptrack in samenwerking met Velosolutions 

Bij Ardoer Vakantiepark De Meerpaal is daarnaast een mooie pumptrack van Velosolutions aangelegd. Deze asfalt Pumptracks kenmerken zich door hun organische en tegelijk uitdagende vormgeving. Wereldwijd worden deze Pumptracks geleverd en er is geen enkele pumptrack hetzelfde. Bij elk ontwerp wordt goed gekeken naar hoe de pumptrack past bij en opgaat in de omgeving.

En dat is bij De Meerpaal erg goed gelukt, met mooie bloeiende planten in en om de pumptrack. De pumptrack is leuk met de fiets, skateboard, step en skate, en geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Daarmee bereik je een grote doelgroep. Perfect voor op een vakantiepark.

Al jarenlang klant

Wanneer je het vakantiepark van De Meerpaal oprijdt kom je gelijk een fantastisch groot speelschip en de Sona speelboog tegen. Op het park zijn meerdere speelplekken met onze toestellen ingericht. In 2021 is het schip geheel opgeknapt. Oude onderdelen die aan vervanging toe waren zijn vernieuwd of opgeknapt. Zo kunnen kinderen op het park nog jaren plezier beleven en wordt de levensloop van het schip verlengt. Een win win situatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.