leisure

Verplaatsbare Sutu op Droompark De Zanding

Deze zomer samen kijken naar sport! Droompark De Zanding in Otterlo organiseert in de zomer van 2021 de Droomzomer; een evenement boordevol sportevenementen. Heerlijk ontspannen er tussen uit en tegelijkertijd genieten van sportieve activiteiten op het park. Daarnaast kan je alle grote sportevenementen zoals het EK voetbal volgen. Een mooie manier om samen te kijken en te genieten van een sportieve zomer!

Droomzomer: sportief de zomer door

Droomzomer is een initiatief van Helden en wordt samen met TUI en Droomparken georganiseerd. Droompark De Zanding staat deze zomer geheel in het teken van sport en plezier. Een Droomzomer waarin je met elkaar kan genieten van de sportevenementen. De aftrap is voor het EK voetbal, gevolgd door Tour de France, Wimbledon, Olympische Spelen, Vuelta, Paralympische spelen en als afsluiter de Formule 1 in Zandvoort. Op het vakantiepark worden leuke sportieve activiteiten georganiseerd. Elke week heeft de Droomzomer een nieuwe parkdirecteur die het programma bepaald. De parkdirecteuren zijn bekende Nederlanders die in een estafettevorm het stokje aan elkaar doorgeven.

De verplaatsbare Sutu

De interactieve Sutu balmuur past natuurlijk perfect bij het EK voetbal! In samenwerking met Droomparken hebben wij een verplaatsbare Sutu neergezet op het vakantiepark, bij de Sport Arena.

Bezoekers kunnen hier hun balbehendigheid en snelheid testen met verschillende spellen. Eén van deze spellen is het reactiespel ‘Spot’. De bedoeling bij het spel Spot is om de oplichtende panelen te raken voordat ze ‘leeglopen’. Je kunt de willekeurige bonussen gebruiken om de muur te legen, de tijd stil te zetten of om de tijd juist weer te vullen. Wanneer een paneel voor de helft is leeggelopen zal een extra paneel oplichten, dus je moet proberen om de doelen te raken voordat ze dit punt bereiken! Met elk level zal de tijd die je hebt om een paneel te raken korter worden.

Parkbezoekers kunnen via een QR-code meespelen in een speciale Droomzomer competitie waarbij het park twee keer per week prijswinnaars bekend maakt. De QR-code is te vinden op het spandoek van de Sutu, deze spandoeken hebben we in samenspraak met het park laten aansluiten bij het thema van Droomzomer, zodat de Sutu mooi opgaat in het geheel.

De verplaatsbare Sutu is bijzonder doordat het toestel tijdelijk op een locatie kan staan, zonder verankering in de grond. Met een uitschuifsysteem wordt de Sutu vanuit een aanhanger op de juiste plek geplaatst. En met gepersonaliseerde spandoeken past dit interactieve toestel op dit event.

(1/3)

(1/3)

(2/3)

(2/3)

(3/3)

(3/3)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.