My Yalp

Leisure

Onderscheidend vermogen door Yalp Memo & Yalp Toro bij Familievakantiepark Krieghuusbelten

Interactief spelen en Flora natuurlijke speeltoestellen bij Zwembad in Markelo

Zwembad de vijf Heuvels in Markelo staat bekend om het mooie, ruim opgezette buitenzwembad. Het zwembad bestaat uit een overdekt zwembad en een buitenbad midden in de natuur aan de rand van Markelo. De gemeente Hof van Twente heeft Yalp uitgekozen om voor de speel en sport producten te zorgen.

"Waarom zouden mensen ons bezoeken in plaats van de concurrentie? Een mooie speeltuin met natuurlijk spelen en interactief maakt absoluut een verschil!"

Onderscheiden van de concurrentie

Wim Berendsen van Zwembad de Vijf Heuvels: “Je moet je onderscheiden door anders te doen dan anderen om er zeker van te zijn dat de mensen komen. Waarom zouden zij ons bezoeken in plaats van de concurrentie? Interactief spelen heeft ons een extra aanvulling gegeven die absoluut het verschil maakt. Het verkrijgen van de Memo was een strategische beslissing, dit om onze inrichting te onderscheiden van de groeiende concurrentie. De Yalp Memo heeft zich hierin bewezen en daarom zijn wij erg blij met deze aankoop.”.

Flora natuurlijke speeltoestellen

De grote Flora speeltuin valt erg op bij het Zwembad. Alle belangrijke toestellen zijn aanwezig en deze zijn uitdagend voor alle leeftijden. De Flora toestellen zijn gebaseerd op de vormen van de natuur. De daken lijken op bladeren van de bomen en de klimtoestellen verwijzen naar de takken van de bomen. Verder hebben de toestellen een mooie donkerbruine eiken kleur waardoor deze prima passen tussen de natuur. De Flora speeltuin en het zwembad zijn daarom een goede combinatie voor gezinnen met kinderen.

(1/5)

(1/5)

(2/5)

(2/5)

(3/5)

(3/5)

(4/5)

(4/5)

(5/5)

(5/5)