Onderwijs

Schoolplein Bloemcampschool, Wassenaar

Een groot en uitdagend schoolplein voor de Bloemcampschool

De school heeft een belangrijke rol in het faciliteren van genoeg beweging. En waar kan dat beter dan op het schoolplein? De Bloemcampschool in Wassenaar legde een ultiem plein aan, om 400 leerlingen te stimuleren tot beweging. Het schoolplein bestaat uit verschillende pleinen, bestemd voor verschillende groepen leerlingen. Het resultaat is bijzonder mooi, zo zouden alle schoolpleinen moeten zijn!

"Yalp heeft dit vervolgens uitgewerkt tot een prachtig schoolpleinontwerp"

Bloemcampschool - speeltoestellen

Schoolplein

Bloemcampschool

Kleurrijk schoolplein 

Roel van Dijk is gymleraar op de Bloemcampschool vertelt: “Wij hebben als school een hoge standaard en zochten een partij die hieraan voldeed. Na het zoeken op internet, navraag bij andere scholen en kijken welke referenties we op internet konden vinden, kwamen we op de website van Yalp terecht. We hadden zelf een pakket van eisen opgesteld waaraan ons schoolplein zou moeten voldoen. Yalp heeft dit vervolgens uitgewerkt tot een prachtig schoolpleinontwerp. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Met name de freeruntoestellen hebben grote aantrekkingskracht op onze 410 leerlingen. Daarnaast valt ook de pannakooi in de smaak: zelfs bij de ouders.”

(1/5)

(1/5)

(2/5)

(2/5)

(3/5)

(3/5)

(4/5)

(4/5)

(5/5)

(5/5)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.