My Yalp

Freerun parkour in Den Haag

Volledig nieuw freerun concept

DASH is een volledig nieuw freerun concept dat is ontwikkeld door Yalp en Lappset. De toestellen en de diverse standaard lay-outs zijn ontwikkeld in samenwerking met freerun professionals van de Freerun Academy in Finland en 5 bekende Nederlandse freerunners. Dit freerunpark is ontwikkeld met het doel: uitdaging op een veilige, professionele en multifunctionele freerunopstelling. De eerste DASH freerun opstelling staat in Den Haag.

Uitdaging voor elke freerunner

Dash biedt uitdaging voor zowel de beginnende als de professionele freerunner. Op elk detail is gelet zoals handgrepen, oppervlakken en balken in verschillende groottes. Het aantal functies wordt hierdoor vermenigvuldigd en dat maakt het uitdagend voor iedereen. Traceur/freerunner Samuel van Rijn is blij met de nieuwe freerunopstelling in Den Haag: “Ik vind dit freerunpark heel tof! Er zijn veel verschillende soorten sprongen en bewegingen die ik bij andere parken niet zo goed kan doen als in dit freerunpark. Dit park is anders vergeleken met andere parken omdat hier schuine vlakken worden toegepast. In andere parken zie je vaak alleen maar rechte muurtjes. Bij deze toestellen kun je meer met je foot placement (zo heet dat) spelen. Dit maakt het ook mogelijk om moeilijke sprongen te trainen.”

 

"In dit park kan ik mijn freeruntechnieken veel beter trainen in vergelijking met andere freerunparken."

freerun parkour
DASH
in Den Haag

DASH voldoet volledig aan de veiligheidsnormeringΒ 

De producten van DASH Parkour zijn ontworpen en getest in samenwerking met professionele freerunners. De producten zijn gemaakt van speciaal plywood dat is opgebouwd uit meerdere lagen en zodoende erg geschikt is voor buitengebruik. Hierdoor zijn de producten erg duurzaam. De walls zijn voorzien van een anti-slip laag, waardoor er een goede grip behouden blijft onder alle weersomstandigheden. De elementen worden voorzien van een stalen ondervoet, die door middel van beton in de grond wordt gemonteerd. Yalp adviseur gemeenten Joost den Ridder: “We realiseren Parkour parken die volledig voldoen aan de veiligheidsnormering van de parkournorm . En daarnaast is het gewoon een heel apart ogend park met super veel functionaliteiten.”

(1/4)

(1/4)

(2/4)

(2/4)

(3/4)

(3/4)

(4/4)

(4/4)