Openbare ruimte

Een toffe speel- en leerplek bij bibliotheek Helmond

De Memo staat voor Memory Movement, waarbij speelplezier en spelenderwijs leren centraal staan. Het veld naast de bibliotheek in Helmond is dan ook de perfecte plek voor dit educatieve speeltoestel. Een leuke openbare speel- en leerplek waar kinderen samen komen om te spelen.

Spelend leren bij de bibliotheek

Alle Memo spellen zijn een mix van plezier, actief bewegen en educatie. Door het plaatsen van dit interactieve toestel hebben wij een literaire speelplek gerealiseerd waar lezen, schrijven en taalspellen centraal staan. Met de vele verschillende spellen, die de beheerder zelf aan kan passen, zijn kinderen nooit uitgespeeld. En dat is ook te zien in de cijfers. De speeluren zijn stukken hoger dan het de gemiddelde speeluren op de Memo. Fantastisch!

 

Nog meer speelbeleving

De Memo in Helmond valt extra op omdat de ondergrond volledig op maat gemaakt en gethematiseerd is. Het kunstgras heeft een lichtgroene kleur en boeken, pennen en potloden zijn op de speelvloer terug te vinden. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en extra speelbeleving bij de kinderen.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.