MVO bij YALP

People

Yalp draagt zorg voor het welzijn van de medewerkers en klanten zowel binnen als buiten de onderneming. Dit zorgt ervoor dat Yalpers met plezier naar hun werk gaan, hun taken uitvoeren met beleving en met passie. Yalp opereert in de markt van het spelende kind: laten we ons werk dan ook spelend doen.

Werken bij Yalp

Wist je dat..
Alle medewerkers van Yalp jaarlijks intern een cursus over Europese normen volgen? Deze trainingsdag wordt niet alleen door onze inspecteurs gevolgd, maar ook door de ontwerpers, accountmanagers en montageploegen.

Wist je dat..
Medewerkers gebruik hebben gemaakt van het opleidingsbudget? Zij hebben bijvoorbeeld commerciële economie gevolgd of een vrachtwagenrijbewijs gehaald.

Eerlijk zaken doen

Yalp, ontstaan vanuit Lappset Nederland, is uitgegroeid tot een belangrijke en succesvolle speler in de markt. Daarbij verliezen we niet uit het oog hoe belangrijk het leveren van eerlijke producten is en dat onze activiteiten niet conflict komen met de mensenrechten zoals bijvoorbeeld discriminatie en kinderarbeid. Dit wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier in de praktijk gebracht door het realiseren van speelplekken met respect voor mensen en de natuur. Yalp doet eerlijk zaken met klanten en realiseert zo inspirerende en uitdagende omgeving om iedereen uit te dagen tot sport, spel en plezier.

Wist je dat..
Yalp niet alleen innoverende en inspirerende speelconcepten ontwikkelt, maar ook montage, onderhoud en inspectie aanbiedt? Alle speeltoestellen voldoen daarbij aan alle gevraagde normen en regelgeving om te zorgen dat de speeltoestellen veilig zijn. Zo wordt een optimaal veilige speelplek gecreëerd.

Sociale werkvoorziening

Wist je dat..
Yalp stimuleert dat afgeschreven speeltoestellen een tweede leven krijgen? Weggooien is zonde! Zeker in een tijd waarin onze klanten duidelijk minder te hebben. Yalp heeft tot doel gesteld om haar klanten ook in deze tijd te helpen.

In een slimme samenwerking met sociale werkvoorzieningen zorgt Yalp dat toestellen van zelfs 20 jaar oud worden gerenoveerd in plaats van verwijderd. Yalp ziet mogelijkheden om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt constructief in te zetten in deze landelijk projecten. Doel is om deze mensen ervaring te laten opdoen, de speeltoestellen langer voor de kinderen beschikbaar te laten zijn en partijen als gemeenten, recreatieondernemingen of scholen vervangingskosten te laten uitsparen. Zo kunnen kinderen blijven spelen op speelplekken en wordt door extra onderhoud en schilderwerk vervangingen met jaren uitgesteld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.