My Yalp

Yalp Academy

Wat beweegt jou?

Wie gezond oud wil worden, moet in beweging komen: sporten, wandelen, fietsen of gewoon boodschappen doen – bewegen houdt je actief en vitaal! Het boek ‘Wat beweegt jou?’ gaat over actief ouder worden.

Een interessant boek over actief ouder worden

In het boek vind je niet alleen eenvoudige beweegoefeningen voor het leven van alledag, maar ook informatie over voeding, motivatie en de invloed van beweging op de meest voorkomende ouderdomskwalen.

Het boek bevat, naast citaten van ‘gewone’ ervaringsdeskundigen, ook persoonlijke verhalen van bekende Nederlanders. Het voorwoord is van Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie. Hij zegt: “Eindelijk is het er dan! een echt “beweegboek” met achtergrondinformatie over hoe belangrijk bewegen is voor ons lichaam en onze geest.” Ook bij Yalp zijn we fan van dit boek.

Ik heb genoten van dit boek, dat met heel veel liefde geschreven is, met een heel belangrijke boodschap voor ons allemaal, namelijk bewéég!

Over de auteurs

Olga Commandeur

Olga Commandeur is vitaliteitscoach en werd bekend als (olympisch) atlete. Zij presenteert al 18 jaar het tv-programma ‘Nederland in beweging!’ Tevens is ze boegbeeld van ‘Ouderen in beweging’.  Als partner van Yalp helpt zij zorgorganisaties op weg met hun beweegtuin. Denk daarbij aan openingen en train-de-trainer cursussen.

Ruud Dirkse

Ruud Dirkse is directeur van zorginnovatiebureau DAZ en heeft reeds vier populaire boeken geschreven over dementie. Zowel Olga als Ruud zetten zich actief in om ouderen in beweging te krijgen.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.








  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.