Kennisbank

Spelen op het vakantiepark

Vrijheid, buitenlucht en volop speelplezier: kon het maar altijd vakantie zijn! Dit is precies wat je jouw bezoekers graag wil bieden. Als eigenaar van een vakantiepark of camping wil je je gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen. Unieke en vette speelplekken zorgen hiervoor! Want het geheim van de beste vakanties is dat iedereen doet waar hij zin in heeft. Kinderen die zich optimaal vermaken in fantastische speeltuinen en ouders die lekker kunnen ontspannen. Perfect toch?

Spelen tijdens de vakantie

Een gave speelplek op jouw vakantiepark is een plek waar kinderen genieten, ontspannen én nieuwe vrienden maken. Het is de speelplek waar kinderen telkens weer naartoe willen. Zijn ze even terug naar het vakantiehuisje, tent of caravan? Dan vragen ze tien keer aan hun ouders wanneer ze weer terug mogen naar de speeltuin. Dát is de vakantievibe die je voor jouw bezoekers wil! Een unieke en vette speelplek waar de kinderen zich uren vermaken en ouders de gelegenheid geeft om zelf een boek te lezen, even de krant door te bladeren en gewoon genieten van de spelende kinderen. Dat is pas vakantie!

Een speeltuin als ontmoetingsplek

Een speeltuin geeft niet alleen volop speelplezier, beleving en avontuur, het heeft ook een sociale functie op een vakantiepark of camping. Terwijl de kinderen zich vermaken op klim- en speeltoestellen, bevinden de ouders zich rondom de speelplek. Het is de centrale plek op jouw vakantiepark waar kinderen, jong en oud, samen komen, vrienden maken en samen spelen. Dit geeft de bezoekers het echte vakantiegevoel: plezier en ontspanning. Hier worden mooie vakantieherinneringen gemaakt en dit draagt natuurlijk bij aan een onvergetelijke tijd!

Meer bezoekers, meer omzet voor de horeca

Heb je goede horecavoorzieningen bij de speelplekken op jouw park? Dan heeft dit een positieve invloed op je omzet. De uitdagende speelplek brengt meer bezoekers naar het park en zorgt voor meer omzet voor de omliggende terrassen. Terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin, genieten de ouders van een hapje en een drankje. Zij kunnen heerlijk ontspannen en zien dat de kinderen zich volop vermaken. De kinderen én ouders zijn blij en jouw horeca profiteert van de toename van bestellingen. Een win-winsituatie!

Terugkerende bezoekers op jouw vakantiepark

De recreatiesector kent veel concurrentie. Jezelf onderscheiden van de rest en de klantbeleving zijn enorm belangrijk voor je bestaansrecht. Dit bepaalt of bezoekers (opnieuw) kiezen voor jouw vakantiepark of camping. Maar welke invloed heb jij hierop? De uitdaging is om zo’n vette speelplek te creëren dat kinderen en ouders zo enthousiast zijn dat ze terugkeren! Kinderen die zich vermaken in het zand rondom de speeltoestellen, andere kinderen die klimmen en klauteren en helemaal in hun eigen wereld zijn. Dat betekent volop speelplezier voor hen en ontspanning voor de ouders. Kortom een ultiem vakantiegevoel en dé reden om terug te keren naar dezelfde plek.

Thematisering

Stel je eens voor… Zeil op een schip, bestorm een kasteel of vlieg in een helikopter! De thematisering van een speelplek stimuleert de fantasie van kinderen en maakt het spelen veel intenser. Speeltoestellen met een thema nemen de kinderen mee in hun eigen verhaal. Gaaf toch? Tover iedere speelplek om naar een fantastische ervaring voor alle leeftijden en maak jouw bezoekers blij. Zo creëer jij iets unieks én vergroot je de aantrekkingskracht van jouw recreatiepark of camping. Jouw bezoekers komen graag terug voor die te gekke ervaring.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.