Yalp wordt Lappset

Praktische zaken rondom onze naamsverandering

Ontdek onze nieuwe gegevens

Het zal je vast niet ontgaan zijn, Yalp wordt Lappset. Vanaf 19 september gaat Yalp Netherlands verder onder de naam Lappset Nederland. Op deze pagina vertellen we je meer over de praktische zaken, zoals contactgegevens. Wil je meer weten over de naamsverandering, ga dan naar https://www.yalp.nl/yalp-wordt-lappset/.

Onze gegevens worden iets anders

Lappset Nederland

Nieuwenkampsmaten 12

7472 DE Goor, Nederland

+31 (0)547 289 410

info@lappset.nl

www.lappset.nl

Logo Lappset Nederland

Ons nieuwe logo heb je wellicht al eens gezien. Staat het Yalp logo ergens vermeld en wil je deze wijzigen? Vraag dan het nieuwe logo op.

Social media

Ook onze social media kanalen wijzigen:

https://nl.linkedin.com/company/Lappset-Nederland

https://www.facebook.com/Lappset-Nederland

https://www.instagram.com/Lappset-Nederland/

https://www.youtube.com/Lappset-Nederland/

Goed om te weten

 • Alleen onze handelsnaam wijzigt, maar onze statutaire naam (Lappset Yalp B.V.) blijft hetzelfde. Dat betekent dat o.a. KVK gegevens en de tenaamstelling van ons rekeningnummer hetzelfde blijven.
  • KvK Enschede 54102995
   BTW nr. NL 8511.63.130.B01
   IBAN: NL97 RABO 0322 1114 47
   BIC: RABONL2U
 • Onze site wordt geredirect, dus ook na 19 september kom je nog een tijdje op de juiste plek als je de weg nog niet weet.
 • Dat geldt ook voor onze emailadressen. Maar houdt er rekening mee dat onze emailadressen vanaf 19 september eindigen op @lappset.nl in plaats van @yalp.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.