Kennisbank WEBINAR

Spelen voor iedereen – All-in

Dagelijks halen we bij Yalp plezier uit het realiseren van plekken waarbij specifiek rekening wordt gehouden met mensen met een beperking. Deze filosofie noemen we “All-in”. De basis van deze gedachte is altijd dat jong en oud, valide en mindervalide naar hartenlust met elkaar kunnen spelen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen rondom inclusiviteit op speelplekken?

Samen spelen, sporten en bewegen is van groot belang voor iedereen maar vooral voor kinderen. Als kinderen de kans krijgen, spelen ze altijd en overal. Voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking is samen spelen niet altijd vanzelfsprekend. Negen van de tien speelplekken zijn voor hen nog niet toegankelijk. In de webinar “All-In” bundelen Mario Hofman – adviseur gezondheidszorg – en Joost den Ridder – adviseur gemeenten – hun jarenlange kennis en ervaring op het gebied van spelen, sporten en bewegen in de openbare ruimte voor een breed scala aan doelgroepen. Daarnaast laten ze praktijkvoorbeelden zien en bespreken ze de laatste ontwikkelingen rondom de inclusiviteit op speelplekken.

Yalp Sona inclusief spelen

Webinar over
inclusief spelen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.