Gratis Lappset Solar

Feest: 1000 interactieve speel- en sporttoestellen wereldwijd!

Het is een feest bij Yalp want wereldwijd hebben we meer dan 1000 interactieve toestellen verkocht! Interactieve toestellen hebben een enorme vlucht genomen. Maar ze hebben wel stroom nodig… In de openbare ruimte van bijvoorbeeld een gemeente is dat soms lastig. Die drempel nemen we weg met de Lappset Solar. Met de Lappset Solar geef je zonne-energie aan je interactieve toestel. Speciaal ontwikkeld als duurzame oplossing als reguliere stroomaanleg lastig is of duurzaamheid het uitgangspunt is. Geen extra graafwerk of kabels nodig, eenvoudig te installeren.

 

En om dat te vieren…

Tijdelijk krijg je de Lappset Solar (t.w.v. € 8.700) gratis bij aankoop van een interactief toestel! Jarenlang gratis stroom vanuit de Lappset Solar. Wees er snel bij, want deze actie loopt t/m oktober 2024!

Gratis Lappset Solar

Met trots kunnen we zeggen dat we het 1000ste interactieve toestel hebben verkocht. Een echte mijlpaal. Daarmee zijn veel kinderen en volwassenen, veelal samen, in beweging gebracht, zijn vaardigheden verworven en contacten gelegd.
En als feest krijg je de Lappset Solar (t.w.v. € 8.700) gratis bij aankoop van een interactief toestel! Jarenlang gratis stroom, vanuit de gratis Lappset Solar. Want dit feest vieren we samen.

Spelregels:

  • Gratis Lappset Solar paal t.w.v. €8.700 bij aankoop van een nieuw interactief toestel (Sona, Memo, Toro, Sutu, Fono);
  • Kosteloze levering voor alle opdrachten in 2023 EN voor alle opdrachten die in 2024 plaatsvinden;
  • Niet in combinatie met andere acties of kortingen;
  • Exclusief montage en fundering van de Solar paal;
  • Niet inwisselbaar voor contanten of anderszins verrekenbaar;
  • Locatie van de Lappset Solar paal dient uiteraard geschikt te zijn voor zonne-energie.

Interactieve speel- en sporttoestellen

Sinds 2006 ontwikkelen we interactieve speel- en sporttoestellen voor alle leeftijden en doelgroepen. Want écht interactief spelen is veel meer dan licht of geluid wat aan of uit gaat.

Interactief betekent:
– meerdere spellen op het toestel. Gericht op actie, vaardigheid of kennis;
– uitwisselbare spellen, zodat jongeren geïnteresseerd blijven;
– altijd actueel blijven, doordat er nieuwe spellen ontwikkelt worden en op elk moment kunnen worden toegevoegd;
– verschillende ‘levels’ binnen een spel, zodat de jongeren uitgedaagd blijven.

Daarnaast is het via de online verbinding ook mogelijk om:
– het aantal gespeelde uren per spel per toestel in een bepaalde periode in te zien;
– jouw interactieve toestellen op afstand te beheren;
– in te stellen hoe laat het toestel aan- en uit gaat;
– het volume op afstand reguleren.

Wist je dat… door de gelijke ondergrond en het ontwerp van de interactieve toestellen inclusief spelen ook mogelijk is

Jongeren activeren

Ons doel achter de interactieve toestellen is om jongeren te activeren. In hun eigen belevingswereld, buiten.

Ons doel ik niet om al actieven jongeren te laten spelen en sporten op mooiere voorzieningen. Maar juist om de (online) doelgroep die niet uit zichzelf beweegt te verleiden om in beweging te komen. In de frisse buitenlucht, actief bezig zijn en elkaar te ontmoeten.

Interactief = inclusief 

Al onze interactieve toestellen zijn inclusief (mede met subsidie vanuit onze Rijksoverheid). Dit betekent dat iedereen mee kan spelen. De toestellen hebben geen valdemping nodig, doordat alle spellen op gelijke vloer worden gespeeld. Ook de ondergronden zijn zonder drempels of obstakels, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Als laatste zijn de spellen inclusief, doordat ze kunnen worden aangepast voor een bepaalde doelgroep. Denk aan bijvoorbeeld spellen op snelheid.

Samen kansen creëren

Heb je het budget voor een interactief toestel nog niet volledig beschikbaar om het toestel in één keer aan te schaffen? Bij Yalp bieden we de mogelijkheid om het toestel gespreid te betalen.
Of, wanneer je een tijdelijke locatie hebt, kan het toestel ook gehuurd worden voor een minimale periode van drie jaar. Lees hier meer over flexibiliteit in je budget.

Wist je dat… je via My Yalp alle statistieken van jouw toestel kan inzien, zoals speeluren en de meeste gespeelde spellen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.