Ace Arena

Houten sportvelden

Eén sportveld, meerdere sporten

De multifunctionele houten sportvelden, de Ace Arena’s, vormen het hart van elke lokale sportlocatie. Deze houten sportvelden bieden veelzijdige en aanpasbare omgevingen voor allerlei balspelen. Ook voor andere vormen van lichaamsbeweging zijn de Ace Arena’s geschikt. De Ace Arena en Ace Ball Point zijn bijzonder ruimte-efficiënte oplossingen voor sportlocaties en schoolpleinen.

Dit komt doordat ze slechts een beperkte hoeveelheid ruimte in beslag nemen. De compacte opstelling bevordert bovendien de spontaniteit: je hoeft geen volledig team te hebben om een goede wedstrijd te spelen. De Ace Arena is op maat aan te vullen met hoge en/of lage doeltjes, volleybalnet, baskets en openingen in de boarding.

Een sportveld geschikt voor iedereen

Breng een vriend mee en speel een potje. Ace Arena’s zijn leuk voor álle deelnemers, ongeacht hun vaardigheidsniveau: de compacte ruimte garandeert dat iedereen de kans krijgt om mee te doen. Kan een spel in een snel tempo verlopen en veranderen? Dan helpt dit om de vaardigheden van de spelers te ontwikkelen en ze betrokken te houden. Onze Ace Arena’s helpen je om belangrijke sociale vaardigheden te ontwikkelen door middel van sport en beweging.

Ace Ball Point

Ace Ball Points bieden de veelzijdigheid van een multifunctioneel sportveld op een locatie waar ruimte schaars is. De Ace Ball Point heeft geen omheining. Je kunt daarom het terrein vrijmaken voor andere activiteiten als de Ball Point niet in gebruik is. Ook kun je de Ball Points plaatsen hoe je maar wilt. Ligt je buitenruimte op een helling waardoor er geen volledige Ace Arena kan staan? Plaats dan twee Ball Points! Zo maak je zelfs de lastigste locaties perfect voor een snel wedstrijdje.

Kleuropties voor houten sportvelden

De Ace Arena en de Ace Ball Points maak je onderdeel van de omgeving door de kleur van de doelpalen te kiezen. Mogelijke kleuren zijn: groen, geel, fuchsia, limoengroen, blauw, rood en donkergrijs. Deze soortgelijke kleuropties zijn ook beschikbaar voor andere Lappset speel- en sporttoestellen. Welke kleur is jouw favoriet? Kies en creëer een harmonieuze omgeving in elke buitenruimte. De kleuren worden geleverd als laminaatdelen die goed bestand zijn tegen UV-straling, zodat ze gegarandeerd lang meegaan.

Veiligheid, installatie en onderhoud van Ace Arena en de Ace Ball Point

Veiligheid

  • Voldoet aan de kwaliteitseisen
  • Voorzien van keuringscertificaat (WAS)
  • Gebogen hoeken; zorgt voor een veilige wedstrijd
  • Alle houten onderdelen zijn geschaafd; geen splinters

Installatie en onderhoud

  • De Ace Arena kan op drie manieren worden gemonteerd
  • Stevige en duurzame panelen van hoge kwaliteit
  • Voor elk onderdeel wordt het geschikte materiaal gekozen op basis van de manier waarop het wordt gebruikt

Brochure Ace Arena

Download hier de uitgebreide brochure over de multifunctionele houten sportvelden, de Ace Arena.

Download brochure

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.