Classic

Classic

Artikelnummer
3125
Prijs
€ 44.395 excl. BTW
Verankering: € 1.290 excl. BTW
Onze boarding-sportvelden worden opgebouwd met modulaire componenten.De Classic heeft twee baskets, twee grote doelen en vier kleine doeltjes over de lengte van het veld. Hierdoor kun je er meerdere sporten tegelijkertijd uit oefenen. Doordat de boarding aan de binnenkant geheel vlak is afgewerkt maakt deze onderdeel uit van het spel en door de schuine hoeken komt het spel nooit stil te liggen! Dit multifunctionele sportveld is geschikt voor veel verschillende spelvormen zoals voetbal, hockey, handbal, tennis, basketbal, trefbal en korfbal.

Heb je een vraag over het product Classic?

Bij Yalp helpen we je graag! Zo geven we bijvoorbeeld altijd advies over valondergronden bij valhoogtes.
En wist je dat de meeste van onze toestellen verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

PS: de genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief montage.

Neem contact op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.