OPENBARE RUIMTE

Attractiepark Traumland in Sonnenbühl

Traumland is een attractiepark in Duitsland waar kinderogen van oplichten. In dit park vind je speelplezier voor alle doelgroepen. Voel je buik tintelen in de vrije val, geniet van het uitzicht in het reuzenrad of kijk naar de spelende kinderen met een kopje koffie. Alles is hier mogelijk!

Speelplek in brandweer thema

Uniek is deze speelplek zeker! Hij is compleet gethematiseerd in brandweerstijl. Volledig in brandweerkostuum presenteerde onze Julian (verkoopmanager Duitsland) deze speelplek in brandweer-thema aan de klant. En dat was een schot in de roos! Met een Sona, Wall-Holla en een hele toffe brandweerkazerne! Branden blussen, rijden in een brandweerauto of iemand uit een brandend huis redden? Alles is mogelijk op deze speelplek. Met alle gethematiseerde toestellen creëerden we een plek waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

"Er is goed naar mij geluisterd, het is ook precies geworden zoals ik het wil!"

Beleef Traumland

De eye-catcher van het park

De speelplek valt enorm op en is een echte eye-catcher in het attractiepark! De combinatie van traditionele- en interactieve toestellen past perfect bij het concept van het attractiepark. Op deze speelplek spelen veel kinderen samen met hun ouders, terwijl je dat op andere plekken  in het park niet snel ziet.

"Dit is de enige plek in het park waar ouders met hun kinderen samen spelen"

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.