LEISURE

Camping de Pampel in Hoenderloo

Voor groot en klein genoeg te beleven bij Camping de Pampel

Camping de Pampel in Hoenderloo heeft alles wat een kindvriendelijke camping moet hebben. Een zwembad, een overdekte speelburcht en verschillende speeltuinen verspreid over de camping. Naast verschillende speeltuinen is er ook een groot sportveld. Heb je de Sona bij de camping al gespot? De interactieve dans- en beweegboog staat bij de ingang van het park, deze eyecatcher kun je niet missen! Kortom: voor alle kinderen, groot en klein is er genoeg te beleven bij Camping de Pampel.

Een sportveld op maat 

Om aantrekkingskracht uit te oefenen op de sportieve kampeergasten is er in maart 2014 een sportveld opgeleverd. Het veld is geschikt voor diverse balsporten en helemaal naar wens samengesteld. Camping de Pampel koos zelf de afmetingen, plaatsing van de verschillende doelen, baskets en de belijning in de ondergrond.

Na 6 jaar nog steeds tevreden over het sportveld

In 2014 sprak Yalp met Harry Uithol. Harry runt samen met zijn twee zoons Camping de Pampel en nog twee campings. Harry Uithol zei destijds het volgende over het sportveld: “We wilden onze camping dit jaar een upgrade te geven op sportief gebied. Met deze faciliteit willen we de camping nog aantrekkelijker maken voor onze gasten. Het is voor ons niet alleen belangrijk dat de omgeving bijzonder is, maar ik vind dat je als recreatieondernemer voor iedere doelgroep wat wils moet bieden op de camping zelf. Het sportveld is met name bedoeld voor de jeugd, maar heeft natuurlijk net zoveel te bieden aan gezinnen.”

In 2020 spraken wij zoon Arno Uithol. Hij is nog steeds tevreden met het sportveld. Arno: “Het sportveld ziet er nog hartstikke goed uit en wordt veel gebruikt door onze campinggasten. Het sportveld ligt op een centrale locatie waar jongeren samenkomen om samen een potje voetbal of basketbal te spelen. Ons animatieteam zet het sportveld regelmatig in voor verschillende activiteiten.”

Gethematiseerde Sona – een opvallende eyecatcher!

Sinds 2018 staat er dicht bij de ingang van Camping de Pampel de gethematiseerde Sona. Deze speelboog verrast je aan alle kanten. Loop er onder door, druk op de knop en spelen maar! Arno: “We krijgen veel leuke reacties op de interactieve boog. Het is een mooie aanvulling voor onze camping. Het speeltoestel staat bewust bij de ingang, want het speeltoestel is door de grootte en uitstraling een echte eyecatcher en verdiende daarom een mooie plek op onze camping.”

“We hebben de Sona op de Recreatievakbeurs gespot. Al spelende dacht ik: dit is gaaf! En veel verschillende spellen sluiten aan bij de doelgroep van onze camping.”

Altijd spelende kinderen onder de Sona

Als je een Sona hebt aangeschaft krijg je toegang tot My Yalp. My Yalp is een online tool/platform waar je zelf je interactieve toestel kunt beheren en de nieuwste spellen kunt vinden en downloaden. Daarnaast kun je hier alle data inzien over het gebruik van jouw toestel door de bezoekers. Arno: “De Sona heeft een groot aanbod in spellen. Je kunt met de spelinhoud alle kanten op. We wisselen sinds dit jaar de spellen automatisch af door de gameroulette. Dit vind ik een mooi voorbeeld van een goede ontwikkeling binnen de software van My Yalp. Daarnaast is het een leuke aanvulling dat je de statistieken kunt bekijken. Al bekijk ik deze niet vaak, want ik geloof het wel dat de Sona goede speeluren heeft. Als ik er namelijk langs kom, staan er altijd wel spelende kinderen onder”.

Zelfs de speelmat van de Sona gethematiseerd

De Sona van Camping de Pampel valt extra omdat deze gethematiseerd is. Het was een bewuste keuze van Camping de Pampel om de interactieve speelboog aan te laten sluiten op de rest van de camping. Arno: “De kleur en het hertenhoofd passen perfect bij de stijl van onze camping. Van speelmat tot aan het uiterlijk van de Sona, alles is een mooie match”.

Sportveld recreatie

Sona & een sportveld bij

Camping de Pampel

Interactieve Memo in 2022 geplaatst 

Naast het sportveld heeft de camping in 2022 de houten Memo geplaatst. Net als de Sona is ook de Memo een interactief speeltoestel met vele spellen die je zelf kunt wisselen in de online MyYalp omgeving. Alle Memo spellen zijn een mix van plezier, actief bewegen en educatie. Een waardevolle en leuke toevoeging op de camping. Door de internet verbinding wordt het aantal speeluren precies bijgehouden, in 2022 is er wel 510 uur gespeeld op de Memo. Een groot succes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.