Leisure

Het Tussenstation Lisse

Het Tussenstation is gevestigd in het oude treinstation van Lisse vlak naast de bollenvelden, de Keukenhof en het strand. Bij deze ontbijt- en lunchzaak kun je genieten van heerlijke broodjes met een kop koffie. Het is de perfecte plek voor mensen die uit de buurt komen en fietsers. De historie van het station zie je terug in het oude pand en het naastgelegen spoor. Waarvan je kunt genieten op het prachtige terras terwijl kinderen spelen in de nieuwe speeltuin.

Kasteel Keukenhof

De speelplek is volledig gethematiseerd en linkt naar Kasteel Keukenhof dat op loopafstand van het Tussenstation ligt. De echte eye-catcher in deze speeltuin is het speelkasteel wat boven alles uittorent en de aandacht trekt vanaf de doorgaande weg. Daarnaast vind je in de speeltuin een vogelnestschommel, een duikelrek, een balanceerbrug, speelwandjes en een zigzagbuis. Alles voor heel veel speelplezier!

Klein investeringsbedrag

Wil je wel een gave speelplek, maar heb je geen groot investeringsbudget ter beschikking? Wij denken graag met je mee in een passende oplossing. Het Tussenstation in Lisse is daar een goed voorbeeld van. Deze is namelijk gerealiseerd met een klein budget, maar zit toch bomvol met speelplezier en speelwaarden.

"In deze gethematiseerde speeltuin kunnen kinderen hun fantasie goed kwijt!"

Extra speelbeleving door gethematiseerde ondergrond

Niet alleen de speeltoestellen, maar ook de valdempende ondergrond van de speelplek is volledig gethematiseerd. Op de ondergrond vind je eilanden met water en verschillende zeedieren zoals: krabben, vissen en nog veel meer. Dit zorgt ervoor dat kinderen nog meer speelbeleving krijgen. Gethematiseerde speeltoestellen/ondergronden prikkelen de fantasie van kinderen. Binnen de kortste keren wanen ze zich met hun harnas en zwaard door het gave speelkasteel!

Genieten voor het hele gezin

Het Tussenstation is de perfecte plek voor het hele gezin. Terwijl ouders genieten op het terras, kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken in de gave speeltuin. Uitdaging en plezier voor de aller kleinsten Γ©n oudere kinderen zorgen leuke speelervaring die ze niet snel zullen vergeten.

1 - Speelplek Lisse

1 - Speelplek Lisse

2 - Speelplek Lisse

2 - Speelplek Lisse

3 - Speelplek Lisse

3 - Speelplek Lisse

4 - Speelplek Lisse

4 - Speelplek Lisse

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.