leisure

Recreatiepark de Boshoek uitgebreid met Flora schip

Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe heeft alles op het gebied van spelen wat een park in deze tijd moet hebben om zich te onderscheiden. De Boshoek vindt spelen, sport en spel belangrijk. Daarom zijn er veel voorzieningen, voor jong en oud. Het schip in de nieuwe piraten speeltuin zorgt ervoor dat kinderen in alle leeftijdscategorieën zich geen moment hoeven te vervelen.

Flora natuurlijk spelen

Recreatiepark de Boshoek is prachtig gelegen aan de zuidrand van de Veluwe. Om in te spelen op de natuurlijke omgeving is er voor de speeltuinen gekozen voor Flora natuurlijk spelen. Linda: “Bij het kiezen van een nieuwe speeltuin, hebben wij bewust rekening gehouden met het natuurelement. Ons park is gevestigd op de Veluwe. De omgeving rondom ons park heeft een grote meerwaarde van de vakantiebeleving, waardoor de natuur op het park natuurlijk niet kan ontbreken. Met de speelse elementen in de nieuwe speeltuin is dit heel leuk vormgegeven, laagdrempelig om te komen spelen en passend in de omgeving”.

Nieuw piratenschip

In 2021 hebben we een aantal oudere Lappset toestellen vervangen door een supergaaf piratenschip, het eerste schip uit de Floralijn in Nederland. Hier zijn we zowel bij Yalp als bij de Boshoek erg trots op. Met dit Flora Millicent Schip waan je je een echte schipper of matroos. Het schip biedt verschillende speelfuncties zoals klimmen, klauteren, hangen, balanceren en glijden. Er kunnen grote groepen kinderen tegelijkertijd op spelen. Het piratenschip staat trouwens dicht bij het zwembad, dus een verfrissende duik is snel gemaakt!

 

"Komend seizoen kunnen kinderen hier heerlijk spelen en zich helemaal inleven als een echte piraat!"

Interactief en traditioneel spelen vullen elkaar aan

Naast Flora speeltoestellen heeft het Recreatiepark ook diverse interactieve speeltoestellen van Yalp. Rick: “Interactief en traditionele speeltoestellen vullen elkaar aan. Dankzij interactief- en traditioneel spelen op ons park hebben we een spelaanbod op onze camping dat wordt gewaardeerd met een cijfer boven de 8”.  Lees meer >

Een trotse samenwerking

Sinds 2009 werken Recreatiepark De Boshoek en Yalp al samen. Eigenaar Rick Otter over Yalp: “Wij zijn in contact gekomen met Yalp, omdat Yalp net iets verder gaat dan een reguliere speel-leverancier. Yalp denkt met ons mee, is innovatief en past daardoor goed bij ons. Yalp geeft ons de mogelijkheid ons te onderscheiden. Ondertussen hebben we een intensieve samenwerking met Yalp. Van ontwerp tot realisatie begrijpen we elkaar erg goed en dagen we elkaar uit om visie te vertalen in bijzondere speellocaties. Vooral de relatie met Yalp tussen offerte en leveringstrajecten in, is erg bijzonder en voelt warm en betrokken aan.”

(1/6)

(1/6)

(2/6)

(2/6)

(3/6)

(3/6)

(4/6)

(4/6)

(5/6)

(5/6)

(6/6)

(6/6)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.