Onderwijs

Caeciliaschool in Amersfoort geeft leren kleur

Op de Caeciliaschool in Amersfoort is het motto “Wij geven leren kleur’! Op de school wordt kwalitatief goed onderwijs gegeven in een uitdagende leeromgeving dat verder gaat dan het klaslokaal. Ook op het schoolplein is aandacht voor leren én kleur. Met de Lime Green speeltoestellen uit onze Finno-lijn is er een geweldige buitenomgeving gecreëerd waar kinderen leren en plezier hebben.

Druk bezocht, ook na schooltijd

In het schooljaar 2020-2021 hebben we het plein vernieuwd tot een bruisend buurtplein. Er is een groot klim en klauter toestel, schommels, duikelrekken, een zandbak en zelfs een Twisterspel. Het nieuwe plein is toegankelijk voor iedereen, zelfs na schooltijd. Dankzij de samenwerking met Partou BSO is het plein tot 17:30 uur beschikbaar. Kinderen uit de buurt brengen hier met veel plezier hun tijd door.

Kleurrijke Finno speeltoestellen

Ben jij al bekend met onze Finno speeltoestellen? Deze productlijn is een van onze favorieten bij Yalp en heeft zijn populariteit te danken aan het veelzijdige assortiment en de frisse kleuren. Er zijn vijf felle basis kleurvarianten: Lime Green, Apple Red, Tuttifrutti, Liquorice Grey en Candy Fuchsia. We werken voortdurend samen met ontwerpers en gebruikers om de Finno lijn te blijven vernieuwen. Die maken het plein extra levendig en nodigen kinderen uit om te spelen en te fantaseren. De Finno lijn is een hit, altijd vernieuwend en kleurrijk!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.