Openbare ruimte

Volop speelplezier aan de Grasbeemd in Oosterhout

Omringd door groene struiken ligt de mooie speelplek aan de Grasbeemd binnen handbereik voor alle kinderen uit de buurt. De toestellen in deze speelplek komen uit de Cloxx lijn, ze zijn gemaakt van stevig metaal en zitten boordevol speelelementen.

Boordevol speelplezier

Je vindt hier een leuke schommel, een wipwap en een spannend combinatietoestel, dat alleen geschikt is voor avonturiers! De steile glijbaan is bereikbaar via een uitdagend gedraaid klimnet of de steile klimwand. Schommelen, glijden, klimmen, hangen, balanceren… deze compacte speelplek heeft het allemaal.

Geen omkijken naar onderhoud

Dankzij het metaal waarvan de Cloxx speeltoestellen gemaakt zijn, hebben ze weinig tot geen onderhoud nodig. Bovendien is het stevig metaal dat lang meegaat. Je hoeft er dus in niet meer naar om te kijken. Niet alleen het metaal is stevig, ook de touwen, kabels en verbindingsstukken gaan jarenlang mee. De toestellen zijn ‘clean’ en simpel, zonder al te veel poespas.

Speelse ondergrond

Vallen en opstaan hoort bij spelen. Daarom is een goede ondergrond altijd belangrijk. Het zachte kunstgras biedt comfort én bevat themaspel voor extra avontuur. Waag je aan het klimtoestel en ontdek het geheime waterpad dat er vrolijk onderdoor stroomt. Wees niet bang voor natte voeten, want na de glijbaan plons je zo het water in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.