Openbare ruimte

Tijdelijke Sutu bij opvang Oekraïense vluchtelingen

Bij de opvangplek voor Oekraïense vluchtelingen in Oirschot is tijdelijk een Lappset Sutu interactieve balmuur geplaatst. Met dit interactieve toestel hebben kinderen, pubers en families samen een toegankelijke speelplek. Deze tijdelijke speelplek is in samenwerking met De Bruin hoveniers en KSP tot stand gekomen.

De Lappset Sutu zorgt voor plezier

Met de Sutu interactieve balmuur hebben jonge en oudere kinderen samen plezier. Ze spelen verschillende uitdagende spellen, alleen en samen. Vanwege de verschillende niveaus en levels van elk spel op de balmuur wordt ieder kind uitgedaagd. Iedereen bij deze opvang kan meedoen met de spellen van de Sutu interactieve balmuur. De spellen worden namelijk naast het Nederlands en Engels, ook nog via internetverbinding in het Oekraïens op de Sutu gezet.

 

Samenwerking

Vanwege gezamenlijke deelname bij de branchevereniging Spelen en Bewegen hebben Bruin hoveniers, KSP en Yalp vaker samengewerkt, maar dit keer is de samenwerking tot stand gekomen door een oproep van Jantje Beton. ‘We zijn gematcht doordat we allemaal reageerden op een oproep om tweedehands speeltoestellen te leveren voor een opvang van Oekraïense vluchtelingen. Mooi dat we op deze manier iets terug kunnen doen voor de maatschappij’, zegt Joost Sweep van KSP. Bij dit speciale project nam De Bruin hoveniers de grondwerk voor zijn rekening en nadat de Lappset Sutu geplaatst werd, kon KSP deze speelplek voorzien van een mooi trapveld van kunstgras.

 

Tijdelijke plaatsing Lappset Sutu

De Sutu interactieve balmuur van hoogwaardige kwaliteit, biedt een unieke ervaring voor balspelliefhebbers van alle leeftijden. Met de spellen op elk niveau kunnen spelers hun schietvaardigheden verbeteren, hun precisie testen en deelnemen aan diverse uitdagende teamspellen. De interactie maakt de voetbalmuur een populaire activiteit voor zowel individuele spelers als groepen.

De Sutu is uitermate geschikt als tijdelijke oplossing. Hij is eenvoudig verplaatsbaar en erg toegankelijk. Het biedt mogelijkheden in financiering als een plek maar tijdelijk beschikbaar is, een klein budget beschikbaar is of als je eerst wil testen of het toestel geschikt is voor jouw speel- of sportplek.

“Dit toestel leent zich uitstekend om tijdelijk te plaatsen en kan na een jaar gebruik moeiteloos worden verplaatst naar een andere locatie.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.