Openbare ruimte

Flora Magic Hill-Tower in Speeltuin Reijeroord

Speeltuin ReijeroordΒ in Rotterdam is een van de zeven speeltuinen van Stichting Kids. Hier hebben we de Flora Magic Hill Tower geplaatst, een echte eye-catcher! De groene daken van het speeltoestel springen eruit. Doordat het toestel gemaakt is van hout past het mooi in de groen aangelegde speeltuin.

Flora Magic Hill is een echte blikvanger van meer dan zes meter hoog. Dit multifunctionele speeltoestel geeft iedereen de kans om op allerlei manieren zijn of haar klimvaardigheden te oefenen om de intrigerende “kamers” op meerdere niveaus te bereiken en vanaf de top te genieten van de buisglijbaan naar beneden.

Deze fris ogende speeltuin, met zijn prachtige omgeving is voor alle leeftijden een heerlijke plek om een dag door te brengen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.