Openbare ruimte

Buurtparticipatie resulteert in druk bezochte speelplek in de wijk

De Woudenbergstraat in Den Haag is een bruisende buurt met een levendige speelplek in het midden van de wijk. De buurtbewoners hebben actief meegedacht en -gestemd bij het ontwerpen van de speelplek in hun wijk, en het resultaat is verbluffend. De speelplek is voorzien van diverse flora speeltoestellen, waaronder een avontuurlijke kabelbaan, een uitdagend klimtoestel, een jungle pad en schommels die jonge avonturiers urenlang speelplezier bieden.

‘Groene’ speelplek 

Een opvallende en groene toevoeging aan deze speelplek is de interactieve dans- en beweegboog Sona die op zonne-energie werkt dankzij de bijpassende Solar paal. Deze duurzame en innovatieve aanvulling zorgt ervoor dat kinderen op een speelse en energieke manier actief kunnen zijn. De Sona boog is een uniek speeltoestel dat uitnodigt om te bewegen en samen alle spellen te ontdekken. De Sona is leuk voor alle leeftijden en past daardoor perfect in de openbare ruimte, zoals op deze speelplek omringt met woningen midden in de wijk.

Ontmoetingsplek voor de buurt

De Woudenbergstraat is trots op deze mooie grote speelplek die niet alleen een veilige omgeving biedt voor kinderen om te spelen, maar ook een ontmoetingsplek is geworden voor buurtbewoners van alle leeftijden. Het is dan ook geen verrassing dat het in het weekend altijd heel druk is op deze plek, waar plezier en gelach van ver hoorbaar zijn. De betrokkenheid van de buurtbewoners bij het realiseren van deze speelplek heeft geleid tot een prachtige gemeenschapsvoorziening waar iedereen van kan genieten.

(1/6) Flora draaitol

(1/6) Flora draaitol

(2/6) Flora kabelbaan

(2/6) Flora kabelbaan

(3/6) Flora Parcours

(3/6) Flora Parcours

(4/6) Flora Sprinkhaan

(4/6) Flora Sprinkhaan

(5/6) Sona & Solar paal

(5/6) Sona & Solar paal

(6/6) Sona

(6/6) Sona

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.